Brothers in Arms: Double Time

Brothers in Arms: Double Time

Η Ubisoft φέρνει στο στο Wii τα πολύ επιτυχημένα “Brothers in Arms: Road to Hill 30” και “Brothers in Arms: Earned in Blood” σε ένα διπλό πακέτο γι...

Η Ubisoft φέρνει στο στο Wii τα πολύ επιτυχημένα “Brothers in Arms: Road to Hill 30” και “Brothers in Arms: Earned in Blood” σε ένα διπλό πακέτο για να ζήσετε την απολυτή πολεμική περιπέτεια.Δύο παιχνίδια της σειράς Brothers in Arms ενώθηκαν σε ένα μοναδικό πακέτο φέρνοντας για πρώτη φορά τη σειρά στο Wii. Η συλλογή, που κυκλοφορεί από την Ubisoft, αναπτύχθηκε από την Gearbox Software και χάρη στον εξελιγμένο χειρισμό του Wii αναβιώνει με μοναδικό ρεαλισμό για FPS το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.



Η συλλογή ονομάζεται Brothers in Arms: Double Time, και αξιοποιεί στο έπακρο τα πρωτοποριακά χειριστήρια του Wii. Το “Ενισχυμένο Σύστημα Χειρισμού” επιτρέπει στους παίκτες να δίνουν εντολές και να κάνουν τακτικές στρατιωτικές κινήσεις για να διοικήσουν τους συντρόφους τους μέσω του Wii Remote.








Τα δύο παιχνίδια προσφέρουν 31 διαφορετικά επίπεδα, τα οποία παρουσιάζουν τις σημαντικότερες ενέργειες του θρυλικού 502 Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών Πεζικού στη μάχη για την επικράτηση των συμμαχικών δυνάμεων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ιστορική ακρίβεια ήταν ένας από τους στόχους της Gearbox Software και ειδικά σε ότι αφορά τα γεγονότα της Μεγάλης Απόβασης. Για να διασφαλιστεί αυτό «επιστρατεύτηκε» ο Διευθυντής της υπηρεσίας Στρατιωτικής Ιστορίας Συνταγματάρχης John Antal.








Είναι από τις φορές που η ποιότητα συνδυάζεται τόσο αρμονικά με την ποσότητα και την καλή τιμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα