COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3

COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3

Έπειτα από μια πάυση επτά χρόνων, η EA. ανακοίνωσε την επιστροφή του Red Alert (για PC, Xbox 360 και PS3), μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχ...

Έπειτα από μια πάυση επτά χρόνων, η EA. ανακοίνωσε την επιστροφή του Red Alert (για PC, Xbox 360 και PS3), μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες και πολυαγαπημένη σειρά Real Time Strategy όλων των εποχών. Tο Red Alert 3 φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των RTS, διαθέτοντας ένα πλήρες co-operative campaign ενώ παράλληλα διατηρεί το παραδοσιακό gameplay.



Στο Red Alert 3, η απελπισμένη ηγεσία της καταδικασμένης πλέον Σοβιετικής Ένωσης ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με σκοπό να αλλάξει την ιστορία και να επαναφέρει στη δόξα την “Μητέρα” Ρωσία. Η αποστολή για το ταξίδι στο χρόνο παέι στραβά, ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική πορεία όπου κατά την πάροδο του χρόνου η τεχνολογία εξελίχθηκε με άλλο τρόπο, μια νέα υπερδύναμη έχει εμφανιστεί στην παγκόσμια σκηνή και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος γίνεται όλο και πιο έντονος.



Η Αυτοκρατορία του Rising Sun έχει πλεόν ανατείλει, κάνοντας τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο μια μάχη ανάμεσα σε τρείς πλευρές, τους Σοβιετικούς, τους Σύμμαχους και την Αυτοκρατορία με στρατιές να εξορμούν, πανίσχυρα όπλα και τεχνολογία όπως τα Tesla coils, βαριά οπλισμένους War Blimps, τηλεμεταφερόμενες μοναδες, οπλισμένες αρκούδες, ιδιοφυή δελφίνια και νησιά που μετατρέπονται σε οχυρά.



Το Red Alert 3 αναρωτιέται “Και αν;” Και αν κάθε παράξενο ερευνητικό πρόγραμμα και τεχνολογικό πείραμα των τελευταίων 70 ετών έφερε καρπούς; Και αν το Πείραμα της Philadelphia, η θεωρία του ταξιδιού στο χρόνο, η τηλεμεταφορά, η ικανότητα να γίνεσαι αόρατος, η τεχνολογία Tesla και εκατοντάδες άλλες ραδιούργες επιστημονικές έρευνες έχουν καρποφορήσει; Και αν η Σοβιετική Ένωση έχει επιβιώσει και έχει αναπτυχθεί; πως θα μοιάζει μετά από 10 χρόνια;



Και αν η Ιαπωνική Αυτοκρατορία δεν είχε πέσει ποτέ και γινόταν αντ’ αυτού η τελευταία στρατιωτική υπερδύναμη υψηλής τεχνολογίας; Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φανταστικό και εύθυμο όραμα ενός εναλλακτικού μέλλοντος που έχει πολλές δυνατότητες.



Οι φίλοι του Command & Conquer που επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία του Red Alert 3 πριν από όλους τους άλλους, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη beta1 αγοράζοντας το Command & Conquer 3: Kane’s Wrath ή το Command & Conquer 3 Limited Collection που θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτή τη χρονιά.



Για τους φίλους του Red Alert και του Command & Conquer, η EA διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο online Web cast το οποίο λειτουργεί πίσω από το παιχνίδι μεταφέροντας όλα τα νέα και τα μυστικά της σειράς. Το BattleCast Primetime, είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που προσφέρει μια sportscast όψη και αίσθηση για διασκεδαστικούς multiplayer αγώνες, συμπεριλαμβάνοντας και ένα ειδικό σχολιασμό.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα