Δείξε μου το σπίτι σου: 9 home innovations που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε

Δείξε μου το σπίτι σου: 9 home innovations που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε

Έξυπνες κλειδαριές, μοναδικά συστήματα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος που μας αξίζει, έξυπνες κορνίζες και καθρέφτες βγαλμένες από παραμύθια είναι μερικές μόνο από τις καινοτομίες που θα μονοπωλήσουν το σπίτι μας στο μέλλον

Περιπλανηθήκαμε σε εκθέσεις τεχνολογίας και εκτιμήσεις των ειδικών για το μέλλον (το άμεσο, αυτό που ξημερώνει αύριο) και οι παρακάτω είναι μερικές από τις εφαρμογές που έρχονται ή βρίσκονται ήδη εδώ και θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που ζούμε στο σπίτι.

Η έμπνευση λαμπερών μυαλών στην υπηρεσία του καθημερινού ανθρώπου, μπορεί να μας δώσει πιο γλαφυρά ένα “καρέ” της νέας μας ζωή στο σπίτι. Να μας δώσει την απάντηση για το # poupaeiokosmos.

Μικρά και μεγάλα γκάτζετ που σμιλεύουν την καθημερινότητά μας και αλλάζουν τον τρόπο που ζει κανείς στο ίδιο του το σπίτι. Μπορεί κανείς να μην είναι σε θέση να περιγράψει επακριβώς το σπίτι της νέας εποχής. Εμείς ξέρουμε ωστόσο πού πάει ο κόσμος όταν χρειάζεται ασφάλεια και καινοτομία. Απευθύνεται στην Τράπεζα Πειραιώς για να βρει δύο κορυφαίους ασφαλιστικούς οργανισμούς: την ΝΝ HELLAS και την ERGO.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα