Δωρεάν Wi – Fi για τους επιβάτες στο Σταθμό Λαρίσης

Δωρεάν Wi – Fi για τους επιβάτες στο Σταθμό Λαρίσης

Το δώρο της TΡΑΙΝΟΣΕ για τους επιβάτες του σταθμού Λαρίσης. Δωρεάν πρόσβαση 30 λεπτά στο ίντερνετ. Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Την παροχή δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο για 30 λεπτά της ώρας στις αποβάθρες και τους εσωτερικούς χώρους του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών, ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

“Οι επιβάτες και επισκέπτες που χρησιμοποιούν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθήνας έχουν πλέον τη δυνατότητα για δωρεάν ασύρματη περιήγηση στο Διαδίκτυο μέσω της νέας υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free WiFi hotspot. Η υπηρεσία παρέχει 30 λεπτά δωρεάν ασύρματης πρόσβασης, και καλύπτει τους εσωτερικούς χώρους του σταθμού και τις αποβάθρες”, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η εταιρεία εγκαινιάζει νέα υπηρεσία πληροφόρησης του επιβατικού κοινού – Passenger Information Services (PIS) -, η οποία, όπως αναφέρεται, “δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες, μέσα από τις οθόνες που έχουν εγκατασταθεί στην είσοδο του σταθμού και στην κεντρική αποβάθρα, να πληροφορηθούν για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο”.

Μάλιστα, μέσα από το ίδιο σύστημα, οι επιβάτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις προσφορές της εταιρείας και για νέες υπηρεσίες.

Οπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα προχωρήσει στην επέκταση των εν λόγω υπηρεσιών και σε άλλους μεγάλους σταθμούς της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα