“Είναι η Lady Gaga άντρας;”: Αυτά είναι τα πιο τρελά πράγματα που ψάχνουμε στο Google

“Είναι η Lady Gaga άντρας;”: Αυτά είναι τα πιο τρελά πράγματα που ψάχνουμε στο Google

Δείτε τις πιο τρελές διαδικτυακές αναζητήσεις στη μηχανή της Google. Οι πιο παράξενες, οι πιο τρελές και οι πιο χιουμοριστικές στον πλανήτη (Infographic)

Πριν από 20 χρόνια, τη δουλειά του Google την έκαναν τα Αρχεία και οι Βιβλιοθήκες. Σήμερα, η μηχανή αναζήτησης κάνει την “βρώμικη” ψηφιακή δουλειά.

Η πλέον συνηθισμένη αναζήτηση είναι το “πώς μπορώ να…”. Το eHow και το youtube προσφέρουν τις πιο άμεσες λύσεις. Καθόλου έγκυρες βέβαια πολλές φορές, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της Adobe, ο μέσος χρήστης του διαδικτύου πρώτα συμβουλεύεται το Google και μετά απευθύνεται στον ειδικό, ακόμα κι αν μιλάμε για ασθένειες και χρόνιες παθήσεις. Και δεν κάνουμε καν λόγο για ακαδημαϊκά ζητήματα.

Πέραν όμως από τις “σοβαρές” αναζητήσεις που προσφέρουν εναλλακτικές για καθημερινή αξιοποίηση, υπάρχουν και “τρελές”, μη συνηθισμένες, αστείες αναζητήσεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι πραγματοποιούνται ανά τον πλανήτη.

Αναζητήσεις που αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι και θα είναι αχαρτογράφητο και καθόλου προβλέψιμο.

Το “αν είναι η Lady Gaga άντρας”, διερευνάται κατά μέσο από 18,000 ανθρώπους τον μήνα. Και δεν είναι αυτή η πιο ασυνήθιστη αναζήτηση.

Τι να πει κανείς για το “γιατί άραγε παντρεύτηκα;” και το “πώς να κερδίσω τη λοταρία;” που διερευνώνται από 40.500 ανθρώπους τον μήνα έκαστο.

Ιδιαίτερα δημοφιλής αναζήτηση είναι το “πώς να κρύψω ένα πτώμα” και το “πώς να ξεφύγω μετά από δολοφονία”, ενώ το “πώς να κάνω τη γάτα μου να με αγαπήσει” ακολουθεί κατά πόδας.

Στα πιο περίεργα συγκαταλέγεται το “πώς ψάχνω στο Google κάτι”. Ψάχνοντας το στο Google. Μάλιστα.

Ιδού και το ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό Infographic:

Πηγή: Search Factory

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα