Epson Stylus Photo PX810FW

Epson Stylus Photo PX810FW

Ο κομψός και έξυπνος Epson Stylus Photo PX810FW είναι μία ασύρματη συσκευή «4-σε-1» υψηλής ευκρίνειας με πλήρεις δυνατότητες.

Ο κομψός και έξυπνος Epson Stylus Photo PX810FW είναι μία ασύρματη συσκευή «4-σε-1» υψηλής ευκρίνειας με πλήρεις δυνατότητες. Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού με αυτή την ασύρματη συσκευή «4-σε-1» υψηλής ευκρίνειας. Είναι εύχρηστη χάρη στην μεγάλη, ευκρινή οθόνη αφής 19,8 εκ. που σας καθοδηγεί σε ό,τι θέλετε να κάνετε.








Εκτυπώνει γυαλιστερές φωτογραφίες που έχουν καλύτερη εμφάνιση και διαρκούν περισσότερο από τις εκτυπώσεις ενός φωτογραφικού εργαστηρίου,σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τα CD/DVD εκτυπώνοντας απευθείας σε κατάλληλους δίσκους και εκτυπώνει έγγραφα Α4 σε ταχύτητες έως 40 σελίδες/

λεπτό.



Γρήγορη και εύκολη αποστολή φαξ ή αντιγραφή εγγράφων πολλαπλών σελίδων με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων. Οι δύο δίσκοι χαρτιού είναι ιδανικοί για παράλληλη αποθήκευση χαρτιού Α4 και φωτογραφικού χαρτιού. Έτσι, δεν χρειάζεται να αλλάζετε χαρτί κάθε φορά που εναλλάσσεται η λειτουργία

εκτύπωσης φωτογραφιών με εγγράφων.








Είναι και οικονομικός. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χαρτί εκτυπώνοντας και στις δύο πλευρές με την παρεχόμενη μονάδα εκτύπωσης διπλής όψης. Επιπλέον, εξοικονομείτε χρήματα με τις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης, καθώς αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα