Facebreaker

Facebreaker

Η EA ανακοίνωσε ότι το FaceBreaker πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PLAYSTATION3 computer entertainment system, Xbox 360 video game system της Mic...

Η EA ανακοίνωσε ότι το FaceBreaker πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PLAYSTATION3 computer entertainment system, Xbox 360 video game system της Microsoft και το Wii εντός του 2008.Το FaceBreaker, δημιουργημένο από την ίδια ομάδα που ανέπτυξε το βραβευμένο Fight Night Round 3, προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση και γραφικά που σε εντυπωσιάζουν.








Σε αυτόν τον κόσμο των «in-your-face» arcade παιχνιδιών με εγωκεντρικούς χαρακτήρες, κάθε μποξέρ έρχεται στη ζωή με μοναδικές ιδιότητες και ξεχωριστό προσωπικό στυλ, συμπεριλαμβανομένου του Romeo, ενός λατίνου εραστή που είναι γνωστός για τις δυνατές γροθιές του, και του Molotov, ενός υπερμεγέθους Ρώσου παλιστή που ειδικεύθεται στο βρώμικο παιχνίδι.



Προσθέστε ένα προσωπικό κίνητρο στην πάλη σας ανεβάζοντας μια φωτογραφία του προσώπου σας για να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική ομοιότητα χρησιμοποιώντας το «Photo Game Face», και δώστε μάχες στήθος με στήθος με έναν πραγματικό φίλο ή εχθρό σας.



Γελάστε με την καρδιά σας καθώς χτυπάτε τον αντίπαλό σας με συνεχή χτυπήματα στο πρόσωπο και δείτε με ικανοποίηση καθώς η πρόοδός σας στον αγώνα αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο του αντιπάλου σας.



Με haymakers και γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να ρίξετε μια δυνατή μποιυνιά στον αντίπαλό σας για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Χλευάστε τους αντιπάλους σας και επιδείξτε το ταλέντο σας δένοντας το ένα σας χέρι πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να τους ταπεινώσετε. Στο FaceBreaker νιώθεις την ευχαρίστηση να μεταμορφώνεται το πρόσωπο του αντιπάλου σας.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα