ΦΧΑΡΙΣΤΩ! Το Facebook έβγαλε λουλούδι reaction και τα τρολ πήραν φωτιά

ΦΧΑΡΙΣΤΩ! Το Facebook έβγαλε λουλούδι reaction και τα τρολ πήραν φωτιά

Το Facebook λάνσαρε ένα reaction με τη μορφή μοβ λουλουδιού και όπως καταλαβαίνετε, το τρολάρισμα στα social media γνώρισε νέα άνθηση

Η Γιορτή της Μητέρας είναι στις 14 Μαΐου, αλλά το Facebook τη γιορτάζει από τώρα, με έναν διαφορετικό τρόπο.

Μετά το λανσάρισμα των νέων reactions που καθιερώθηκαν τον Μάρτιο μετά την επιτυχημένη δοκιμή τους μέσα στο 2016, τώρα η δημιουργική ομάδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αντιδράσουν σε αναρτήσεις που προκαλούν τα συναισθήματα τους, “χαρίζοντας” ένα μοβ λουλούδι.

 

Έτσι μετά το “like”, το “love”, το “haha”, το “wow”, το “sad” και το “angry”, τώρα έχουμε στη διάθεση μας για λίγες ημέρες και το “thankful”.

“Προς τιμήν της Ημέρας της Μητέρας δοκιμάζουμε την ικανότητα των ανθρώπων ν’ αφήσουν μια αντίδραση λουλουδιών” ανέφερε η ομάδα του FB, προσφέροντας την αντίδραση της “ευγνωμοσύνης”. Ωστόσο, δεν διευκρίνισαν αν πρόκειται για ένα πρόσκαιρο emoji button ή αν μας μείνει μόνιμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το emoji αυτό είχε δοκιμαστεί και πέρυσι, αλλά δεν κέρδισε την προτίμηση των χρηστών και έτσι δεν “επιβίωσε” στη λίστα που πήρε το πράσινο φως προς εγκαθίδρυση.

Σε κάθε περίπτωση, το “λουλούδι” έδωσε έναυσμα για εμπνευσμένες αναρτήσεις… Παρακάτω, οι δύο που ξεχωρίσαμε. Με Σημίτη και την ευχή του γέροντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα