Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Sager NP9280, Cyber-sho...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Sager NP9280, Cyber-shot W180 και W190, Tool Logic Survival Card, Kingston SSDNow και Dell Latitude 2100 netbook.
Sager NP9280








Το πιο ισχυρό laptop στον κόσμο ακούει στο «όνομα» Sager NP9280. Σημειώστε: Επεξεργαστής Core i7 (το πρώτο μοντέλο με αυτόν τον επεξεργαστή), triple channel μνήμη DDR3, 1GB NVIDIA GeForce GTX 280M τρεις σκληροί δίσκοι SATA ή SSD και πάει λέγοντας. Η τιμή του θα ξεκινά από 2000 δολάρια και το πιο high end μοντέλο των 12GB DDR3 memory και των τριών χ 160GB SSDs θα φτάνει τα 7000 περίπου δολάρια.




Cyber-shot W180 και W190








Οι Cyber-shot W180 και W190 των 10 και 12 Mpixels αντίστοιχα είναι ιδανική λύση για οικογενειακές και προσωπικές φωτογραφίες στη στιγμή. Εύκολες στη χρήση με βολικές λειουργίες λήψης απαθανατίζουν αυτόματα τα χαμογελαστά πρόσωπα χάρη στη λειτουργία Smile Shutter ενώ το σύστημα SteadyShot (μέχρι ISO 3200) εξασφαλίζει καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες.




Tool Logic Survival Card








Το απόλυτο κιτ επιβίωσης, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας! Περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό, κοφτερό μαχαίρι με λάμα 4εκ, μια σφυρίχτρα που παράγει ήχο μεγάλης έντασης και υψηλής συχνότητας τσακμάκι από κράμα μαγνησίου, ένα φακό με κόκκινο LED ένα τσιμπιδάκι, μια οδοντογλυφίδα. Το Survival Card διατίθεται στην ελληνική αγορά σε τιμή που διαμορφώνεται στα 31,99 ευρώ (Gadget Life)..




Kingston SSDNow Series








Η σειρά SSDNow V περιλαμβάνει κιτ αναβάθμισης που απευθύνονται στους καθημερινούς χρήστες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Κάθε κιτ αποτελείται από ένα solid state drive (128 & 64 GB), δύο mounting brackets, καλώδια σύνδεσης και ένα CD με οδηγούς και cloning software για την εγκατάσταση του. Το upgrade kit για notebook διατίθεται με εξωτερική θήκη που τους επιτρέπει να κρατήσουν τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο και να έχουν μία επιπλέον λύση εξωτερικής αποθήκευσης.




Dell Latitude 2100 netbook








Συμπαγής, ελαφρύς και σχεδιασμένος για συνεργασία και συνδεσιμότητα, ο Dell Latitude 2100 έρχεται με αποδοτικοί επεξεργαστές Intel Atom, λειτουργικό σύστημα της επιλογής σας, οθόνη αφής, κάμερα web και επιλογές μπαταρίας 6 στοιχείων. Ιδανική οικονομική λύση για τον επαγγελματία και τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα