Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Genius EasyPen i405, Sam...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Genius EasyPen i405, Samsung Beat DJ, Chinavasion CVFR-S09, Sonos CR200 και Lenovo ThinkPad T400s.
Genius EasyPen i405 και MousePen i608








Απευθυνόμενα σε επαγγελματίες, γραφίστες και σχεδιαστές που θέλουν να κάνουν δουλειά εν κινήσει, τα δύο αυτά περιφερειακά είναι συμβατά τόσο με Mac OS όσο και με Wndows.



Το EasyPen i405 διαθέτει επιφάνεια εργασίας 10×14 εκατοστά και 28 ρυθμιζόμενα κουμπιά διευκολύνοντας τη χρήση των εφαρμογών γραφείου και του ίντερνετ.



Το MousePen i608 έχει ένα επιπλέον κουμπί και επιφάνεια εργασίας 20×15 εκατοστά. Η τιμή τους διαμορφώνεται αντίστοιχα στα 57 και 71 ευρώ αντίστοιχα.




Samsung Beat DJ




Ένα νεανικό μουσικό κινητό… που προσφέρει λειτουργίες ανάλογες με αυτές που έχουν οι κονσόλες των DJs!



Χάρη στην τεχνολογία ICEpower της Bang & Olufsen, μπορείτε να μιξάρετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να συνθέσετε τη δική σας μουσική.



Παράλληλα, η οθόνη αφής 2,8 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, η 3,2 MP κάμερα, το Bluetooth, ο ενσωματωμένος ραδιοφωνικός δέκτης FM, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά, καθιστούν το Samsung Beat DJ ένα πολυδιάστατο κινητό, με πολλαπλές εφαρμογές.




Chinavasion CVFR-S09




Το ηλιακό γιλέκο της Chinavasion είναι ένας κινητός φορτιστής συσκευών ιδανικός για όσους δουλεύουν πολλές ώρες εκτός γραφείου και μακριά από τον πολιτισμό.



Διαθέτει τσέπες για ένα σωρό γκάτζετ και όλων των ειδών τα βύσματα. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.




Sonos CR200




Το Sonos CR200 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα τηλεχειριστήρια της αγοράς με οθόνη αφής, εικονικό qwerty πληκτρολόγιο και επιταχυνσιόμετρο για να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα κάνοντας οικονομία στη μπαταρία.



Η τιμή του διαμορφώνεται στα 288 ευρώ.




Lenovo ThinkPad T400s






Το νέο ThinkPad T400s της Lenovo, ελαφρύ, λεπτό και εξαιρετικά αποδοτικό, είναι σχεδιασμένο για τις ανάγκες του εταιρικού περιβάλλοντος εργασίας. Ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά, το πάχος του αγγίζει τα 21,1 mm ενώ διαθέτει οθόνη LED 14 ιντσών, DVD burner και το ανθεκτικό Roll Cage περίβλημα.



Με επεξεργαστή Intel® 2.53 GHz Core 2 Duo, σκληρό δίσκο Solid State Drive έως 128GB ή hard drive έως 250GB, ethernet, Wi-Fi και κατ’επιλογή WWAN και Bluetooth είναι το ιδανικό εργαλείο για σοβαρή εργασία και επικοινωνία εν κινήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα