Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: M810 Mobile phone and wa...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: M810 Mobile phone and watch, Pentax Optio W80, Mini Power Projector, LG Viewty και Swimovate Pool-Mate
M810 Mobile phone and watch








Το απόλυτο James Bond γκάτζετ είναι ένα τηλέφωνο – ρολόι χειρός που παίζει μουσική, βίντεο, προβάλει και τραβάει φωτογραφίες (1.3MP), συνδέεται στο ίντερνετ με GPRS και υποστηρίζει Bluetooth. Το Μ810 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην τιμή των 179 ευρώ (E-shop)




Pentax Optio W80








Σκεφτείτε την πιο δύσκολη φωτογραφική αποστολή και αναθέστε την στην Pentax Optio W80. Πετάξτε την από ύψος ενός μέτρου, βυθίστε την στο νερό (2 ώρες σε βάθος 5 μέτρων), φωτογραφίστε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός (-10°C) ή στα πιο σκληρά τερέν… η Optio W80 δε θα σας απογοητεύσει ποτέ.




Mini Power Projector








Ο MiLi Evolution Mini Power Projector είναι ένας προβολέας τσέπης για iPhone (και iPod touch) που παράλληλα λειτουργεί σαν dock station και φορτιστής.



Η λειτουργία προβολέα βασίζεται σε ένα λαμπτήρα 10 lumens και μπορεί να προβάλλει μια εικόνα ανάλυσης VGA σε απόσταση 7 έως 178 εκατοστά.



Ο MiLi Evolution MPP θα κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά στα μέσα Ιουλίου σε τιμή που διαμορφώνεται στα 255 δολάρια.




LG Viewty








Η ολοκαίνουργια εκδοχή του φωτογραφικού κινητού τηλεφώνου της LG έρχεται με υψηλής ανάλυσης WVGA οθόνη, κάμερα 8 megapixel και το νέο διαδραστικό 3D S-Class User Interface (UI) της LG για ακόμα περισσότερη ευκολία.




Swimovate Pool-Mate








Το Pool-Mate της Swimovate είναι ο ιδανικός υπολογιστής για κολυμβητές καταγράφοντας γύρους, χρόνους και χεριές αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται το πάτημα πλήκτρου στο τέλος κάθε γύρου. Παράλληλα υπολογίζει το μέσο αριθμό χεριών ανά γύρο, απόσταση, ταχύτητα θερμίδες και αποτελεσματικότητα.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα