Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: D-Link Wireless N DIR-68...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: D-Link Wireless N DIR-685, Quest Mini PC, Samsung UltraTOUCH, Dell Studio One 19 και MSI X340.
D-Link Wireless N DIR-685








Το D-Link Wireless N DIR-685 έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός high-end 802.11n Wi-Fi router και «κάτι» παραπάνω: Τεχνολογία Network Attached Storage (NAS) για απευθείας φόρτωση αρχείων από BitTorrent και λειτουργία ως FTP server, δύο θύρες USB με τεχνολογία SharePort που επιτρέπει την πολλαπλή χρήση εκτυπωτών και περιφερειακών και μια οθόνη LCD 3,2 ιντσών για άμεση πρόσβαση στα αρχεία που διακινείτε.




Quest Mini PC








Το Quest Mini PC, με επεξεργαστή Intel Atom, εξασφαλίζει την ισχύ και απόδοση που απαιτούν οι σύγχρονες εφαρμογές γραφείου, επικοινωνίας και διασκέδασης. Παράλληλα η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 950 καθώς και το 6κάναλο σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας, εξασφαλίζουν αντίστοιχα εξαιρετικής ποιότητας γραφικά και απόδοση ήχου, εφάμιλλη με αυτή ενός συστήματος Home theater.



Πέρα από το design και το μικρό μέγεθος, το Quest Mini PC, διεκδικεί μία περίοπτη θέση στο σύγχρονο περιβάλλον γραφείου, καθώς είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα οικονομικό: Είναι οικολογικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα RοHS, καταναλώνει έως και 87% λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό PCs και λειτουργεί εξαιρετικά αθόρυβα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε κάθε τομέα.




Samsung UltraTOUCH








Το νέο, 3G κινητό τηλέφωνο αφής UltraTOUCH συνδυάζει οθόνη αφής WQVGA 2,8’’, τεχνολογίας AMOLED, με συρόμενο πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων. Οι χρήστες έχουν στην παλάμη του χεριού τους όλες τις δυνατότητες του κινητού τους τηλεφώνου, από τη σύνταξη μηνυμάτων και την ψυχαγωγία (μουσική, ταινίες, παιχνίδια) καθώς και 8 Megapixels με αυτόματη εστίαση και GPS/geotagging, δεύτερη έγχρωμη κάμερα για βιντεοκλήσεις και ραδιόφωνο.



Το Samsung UltraTOUCH διατίθεται από το δίκτυο της Ευρωηλεκτρονικής.




Dell Studio One 19








Το νέο All-In-One PC της Dell φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλον δέος για τα iMac της Apple, προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις σε αισθητά χαμηλότερες τιμές. Ενδεικτικά, το φθηνότερο μοντέλο της οικογένειας Studio One 19 στοιχίζει μόλις 699 δολάρια, ένα νούμερο που μεταφράζεται σε 528 ευρώ.



Το νέο Dell Studio One 19 θα είναι διαθέσιμο με επεξεργαστές Intel Celeron, Dual Core Celeron, Pentium Dual Core, Core 2 Duo και Core 2 Quad, με υποσύστημα γραφικών Nvidia GeForce 9200 ή GeForce 9400, με μνήμη έως 4GB σε dual channel, με σκληρό δίσκο έως 750GB, Slot load Optical drive, 7-in-1 card reader, έξι USB θύρες καθώς και με δυνατότητα επιλογής (προαιρετικά) ενσωματωμένης κάρτας ασύρματης δικτύωσης, web camera ή Blu-Ray drive. Προσφέρεται επίσης δυνατότητα multi-touch ή τεχνολογίας ασφάλειας με αναγνώριση προσώπου.




MSI X340








Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή SU3500 των 1,4GHz της Intel το υπέρλεπτο netbook της MSI δίνει έμφαση στις επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση-διάρκεια μπαταρίας. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση εν κινήσει τόσο από πλευράς αυτονομίας όσο και φορητότητας. Το X340 διατίθεται ήδη στην αγορά της Ιαπωνίας με τιμή που φτάνει τα 755 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα