Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Από τα Garmin Forerunner μέχρι το νέο φωτοκινητό Sony Ericsson S312, το MEN 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και τα πιο χρηστικά νέα γκ...

Από τα Garmin Forerunner μέχρι το νέο φωτοκινητό Sony Ericsson S312, το MEN 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και τα πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς.
Garmin Forerunner 405CX και 310ΧΤ








Ειδικά σχεδιασμένο για μαραθωνοδρόμους, το Garmin Forerunner 405CX καταγράφει τις μικροαλλαγές στους παλμούς για να υπολογίσει με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνονται κατά την άθληση. Επιπλέον διαθέτει τεχνολογία GPS για την καταγραφή δεδομένων απόστασης / ταχύτητας τα οποία μπορεί να αποστείλει ασύρματα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή PC ή Mac. Ζυγίζει 60 γραμμάρια και η τιμή του ανέρχεται στα 370 ευρώ. Για τις ανάγκες των τριαθλητών, η Garmin διαθέτει το Forerunner 310ΧΤ με αυξημένη διάρκεια μπαταρίας (έως 20 ώρες) και αδιάβροχο μόνιτορ παλμών. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα, ζυγίζει 72 γραμμάρια και η τιμή του ανέρχεται στα 350 ευρώ.




Samsung S series




Η νέα σειρά φορητών σκληρών δίσκων της Samsung έρχονται σε τέσσερις χωρητικότητες (160, 250, 320, και 500 GB) και με περισσότερη ασφάλεια δεδομένων.



Tα δεδομένα του χρήστη κλειδώνονται με πλήκτρο ασφαλείας, το οποίο ενεργοποιείται με κωδικό, ενώ όλα τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο δίσκο προστατεύονται μέσω της λειτουργίας «SecretZone» και στη συνέχεια αποκωδικοποιούνται μέσω του λογισμικού προγράμματος AES -128bit ή AES -256bit.



Παράλληλα, χάρη στο «έξυπνο» πρόγραμμα παρακολούθησης ενέργειας (power saving intelligence program), ο σκληρός δίσκος τίθεται σε κατάσταση “Sleep Mode”, με την πάροδο 5 μόλις λεπτών ανενεργής κατάστασης. Η σειρά εξωτερικών σκληρών S Series θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά άμεσα (S2 2,5 ιντσών) και θα διατίθεται από το δίκτυο διανομής της Prime Telecom.




Sony Ericsson S312




Το νέο S312 της Sony Ericsson είναι ένα κινητό τηλέφωνο με φωτογραφική μηχανή 2 Mp ειδικά προσαρμοσμένο στη λειτουργία της φωτογραφίας.



Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ειδικό πλήκτρο για την κάμερα, στις φωτεινές συντομεύσεις για πιο γρήγορες φωτογραφίες και λογισμικό Photo fix και Picture blogging για την άμεση δημοσίευση των φωτογραφιών σε blog.




Nikon D5000








Η νέα DSLR της Nikon με αισθητήρα 12,3MP και ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας από ISO 200 έως 3200 (με δυνατότητα επέκτασης έως ισοδύναμο ISO 100 και ISO 6400) για λήψεις σε μεγάλο εύρος συνθηκών φωτισμού απευθύνεται κυρίως στους ερασιτέχνες που επιθυμούν το κάτι παραπάνω σε δυνατότητες.



Η οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας 2,7 ιντσών της D5000 επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών από οποιαδήποτε γωνία ενώ η τεχνολογία D-Movie δίνει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο υψηλής ανάλυσης.




ASUS DSL-N11




Ενσωματώνοντας τις λειτουργίες ενός ασύρματου router Wi-Fi 802.11n των 300 Mbps και ενός ADSL2/2+ modem, το ASUS DSL-N11 προσφέρει έναν ολοκληρωμένο τρόπο ασύρματης / ενσύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο.



Με τη λειτουργία QIS ρυθμίζονται αυτόματα τα χαρακτηριστικά των συνδεδεμένων συσκευών, οι τοπικές ρυθμίσεις για το ADSL (VPI, VCI) καθώς και ο τύπος της σύνδεσης στο Ίντερνετ (PPPoE, DHCP, PPPoA κλπ).



Παράλληλα με το λογισμικό Dr. Surf εντοπίζονται αυτόματα οι διαφορετικοί τρόποι σύνδεσης στο Ίντερνετ και η διάγνωση των προβλημάτων στη λειτουργία της συσκευής.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα