Gadgets που τα θέλουμε όλοι

Gadgets που τα θέλουμε όλοι

Δικτύωση, διαδραστικότητα, λειτουργικότητα. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες μας, αυτό είναι το τρίπτυχο μιας επιτυχημένης επιλογής

Η τεχνολογία δεν βελτιώνει απλώς την καθημερινότητά μας. Την κάνει καλύτερη.

Οι τεχνολογικές εταιρείες δίνουν βάση στη δικτύωση και την αναβάθμιση των εργαλείων δουλειάς και διασκέδασης.

Αποτέλεσμα, μια σειρά από σύγχρονα μικρά ή μεγαλύτερα «θαύματα».

Leap Motion Controller

Χειριστείτε τον υπολογιστή με τις κινήσεις των χεριών. Το Leap Motion συνδέεται μέσω USB με τον υπολογιστή και αντικαθιστά το mouse. Το app store του είναι εξοπλισμένο με δεκάδες προγράμματα για ατελείωτες ώρες ενασχόλησης. Αποστέλλεται αποκλειστικά από την εταιρεία κατόπιν παραγγελίας. 79,99$ (leapmotion.com)

 

Samsung GALAXY Gear

Το νέο smartwatch της Samsung συνδέεται με τις Galaxy συσκευές και ενημερώνει τον χρήστη για εισερχόμενα e-mails, κλήσεις και ειδοποιήσεις. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1,63 ιντσών, επεξεργαστή 800 MHz, κάμερα 1,9 MP, ενώ λειτουργεί και σαν ηχείο, για κλήσεις μέσω κινητού. 298,99€ (public.gr)

 

Artwizz Induction Charger Pro

Μία σαπουνοθήκη-φορτιστής για το Magic Mouse της Apple. Το ειδικό αξεσουάρ της Artwizz αντικαθιστά τις κοινές μπαταρίες, επιτυγχάνοντας τη φόρτιση αυτόματα μόλις το ποντίκι τοποθετηθεί πάνω στην ειδική βάση φόρτισης, μέσω ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. 49,90€ (i-system.gr)

Δείτε ποια είναι τα υπόλοιπα Gadgets

Πηγή: Fortunegreece.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα