Game 24: Free Games για όλους – 11

Game 24: Free Games για όλους – 11

Presidential Paintball, The Professionals, Gyroball, Battle Pong, Braap Braap… Καινούρια παιχνίδια, καινούριες περιπέτειες και πολλή διασκέδαση

Presidential Paintball, The Professionals, Gyroball, Battle Pong, Braap Braap… Καινούρια παιχνίδια, καινούριες περιπέτειες και ακόμη περισσότερα λεπτά διαλλείματος.
Presidential Paintball









Θες να γίνεις πρόεδρος των ΗΠΑ; Μπορείς! Δε χρειάζεται να κερδίσεις τις ψήφους του δοκιμαζόμενου αμερικανικού λαού… Απλώς να εξοντώσεις τους αντιπάλους στο paintball. Ομπάμα, Κλίντον, ΜκΚέι, Χάκαμπι και λοιποί θα δώσουν μάχη χαρακωμάτων.



Διαλέγεις υποψήφιο από το στρατόπεδο των δημοκρατικών ή των ρεπουμπλικάνων και προσπαθείς να κερδίσεις το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου. Μετά αντιμετωπίζεις τους αντίπαλους του άλλου κόμματος και αν τα καταφέρεις έγινες πρόεδρος.



Τα μυστικά είναι τα ίδια με κάθε αξιοπρεπές shootem up σε flash. Χρειάζεται μια σχετική οικονομία στα πυρομαχικά, καλύπτεσαι όταν χρειάζεται (ποντίκι κάτω από το κεφάλι) και πυροβολείς όταν βρεις τον αντίπαλο εκτεθειμένο. Όταν τελειώσουν τα πυρομαχικά reload(R).



Παίξε Presidential Paintball
εδώ




The Professionals









Στο “The Professionals” είσαι ακροβολισμένος σε μια ταράτσα και προσπαθείς να καθαρίσεις όλους τους κινούμενους στόχους. Οι στόχοι κάνουν την εμφάνιση τους ένας προς ένας -καλό αυτό- από διάφορες θέσεις στο πεδίο και μετακινούνται προς διάφορες κατευθύνσεις.



Αν χάσεις πέντε έχασες! Και για να κάνεις μεγάλο σκορ πρέπει να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρονται. Όταν ο στόχος είναι μακριά ενεργοποιείς τη διόπτρα (space), όταν αδειάσει η γεμιστήρα reload (shift) αλλά πάνω από όλα ψυχραιμία.



Παίξε The Professionals
εδώ




Gyroball









Όταν περάσεις την πρώτη σου πίστα θα κάνεις πάρτι. Και μετά που θα χάσεις στη δεύτερη και θα πρέπει να ξαναπαίξεις από την αρχή μπορεί να σπάσεις και τον υπολογιστή. Χωρίς πλάκα ίσως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει μπει στην αλάνα του Game 24.



Στο Gyroball προσπαθείς να οδηγήσεις την τρελόμπαλλα κατά μήκος της πίστας και μέσα στη φωτεινή τρύπα ελέγχοντας τα φάλτσα της με τα βελάκια. Εκτός όμως από τις τρελές τροχιές, τη ζωή σου κάνει δύσκολη και ο χρόνος που κυλάει εις βάρος σου. Το μυστικό στο κοντρόλ της μπάλας είναι να τη κρατάς στα δύσκολα κατηφορικά κομμάτια με συνδυασμό δύο πλήκτρων.



Παίξε Gyroball
εδώ




Battle Pong









Λίγη ξεκούραση μετά το δύσκολο Gyroball. Στο Battle Pong υπερασπίζεις την περιοχή σου μετακινώντας την ασπίδα σου πάνω κάτω. Τα j,k,l είναι όπλα αλλά πάνω από όλα χρειάζεται καλό υπολογισμό της τροχιάς μετά από τις σπόντες και να γυρνάς στο κέντρο εγκαίρως για να μη τρέχεις και δε φτάνεις.



Παίξε Battle Pong
εδώ




Braap Braap









Τέτοια γραφικά σε flash παιχνίδι απλώς δεν παίζουν. Στο Braap Braap τσιτώνεις τα γκάζια (βελάκι μπροστά), στρίβεις εγκαίρως με τις μπάντες (αριστερά – δεξιά) και προσπαθείς να νικήσεις ένα γύρο σε πίστα μοτοκρός. Δε χρειάζεται πολλά – πολλά γιατί η μηχανή στρίβει αν μπεις σωστά στη φουρκέτα. Αν όμως δε μπεις σωστά κινδυνεύεις να βρεθείς στους τσιμεντόλιθους και να πέσεις χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Αν βγεις πρώτος και κάνεις καλό χρόνο και ανεβαίνεις πόντιουμ.



Παίξε Braap Braap
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα