Game 24: Free Games για όλους – 16

Game 24: Free Games για όλους – 16

Πρώτα ηγηθήκαμε της πολεμικής μηχανής-αυτοκρατορίας μας σε επικές μάχες. Κάναμε μία βόλτα με το ποδήλατο στην άγρια φύση και στη συνέχεια φορέσαμε ...

Πρώτα ηγηθήκαμε της πολεμικής μηχανής-αυτοκρατορίας μας σε επικές μάχες. Κάναμε μία βόλτα με το ποδήλατο στην άγρια φύση και στη συνέχεια φορέσαμε τη στολή μας, μπήκαμε στα κοκπιτς και πιλοτάραμε αεροπλάνα, ελικόπτερα ακόμα και διαστημόπλοια.
Warlords: Call to Arms









Στα όπλα… Για τους φανατικούς των strategy το Warlords: Call to Arms είναι η flash εκδοχή που… ονειρεύονταν (περίπου) και που σίγουρα δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει. Παρά τα μετριοκάλα γραφικά του το μόνο σίγουρο είναι ότι… δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε.



Τεράστιο παιχνίδι, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά που απαιτεί λιγάκι… χρόνο. Διάλεξε τη φυλή που επιθυμείς και ηγήσου του στρατού της σε 25 επικές μάχες. Κάνε upgrade στους πολεμιστές σου και ξεκίνησε από τα χαμηλά (easy) με στόχο να χτίσεις την αυτοκρατορία σου και να αντιμετωπίσεις τους “δεν πεθαίνω με τίποτα” (hard ή very hard) εχθρούς.



Παίξε Warlords: Call to Arms
εδώ




Overkill Apache









Ιπτάμενη δράση… Τα πράγματα εδώ είναι πολύ πιο απλά. Προχωράτε… ή καλύτερα πετάτε με το ελικόπτερο σας (τύπου Απάτσι!!!) και καταστρέφετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Καλά γραφικά, εύκολο gameplay και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στην προσπάθειά σας να παραμείνετε ζωντανοί για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα μπορείτε.



Αν και θυμίζει απελπιστικά πολύ παιχνίδι coin up, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα ξοδέψετε ούτε λεπτό από τα χρήματα σας. Λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας ίσως…



Παίξε Overkill Apache
εδώ




Zenon Mega Blast









Διαστημικές αερομαχίες… Κι επειδή τα “εγκόσμια” δεν μας καλύπτουν αποφασίσαμε να βγούμε

από τη στρατόσφαιρα και να επιδοθούμε σε… “διαστημομαχίες”. Λέιζερ, εκρηκτικά, βόμβες, πολυβόλα, αμέτρητοι εχθροί και πελώριοι “αρχηγοί” συνθέτουν το φουτουριστικό μωσαϊκό του Zenon Mega Blast.



Αμέτρητες μάχες σε ένα αφιλόξενο για το διαστημόπλοιό σας περιβάλλον και ένας αγώνας επιβίωσης απέναντι στα εχθρικά μαχητικά. Ως άλλος Σκάιγουoκερ πραγματοποιήστε εντυπωσιακούς ελιγμούς, διαθέτοντας ψυχραμία αλλά και καλό σημάδι για να καταφέρετε να περάσετε στο επόμενο level.



Παίξε Zenon Mega Blast
εδώ




Storm Race









Ιπτάμενη κούρσα… Πρώτα πιλοτάραμε ελικόπτερο, στη συνέχεια χειριστήκαμε διαστημόπλοιο, μάθαμε όλα τα μυστικά παράλληλα της αεροναυπηγικής κι έτσι το ρίξαμε στις κούρσες, τα κόλπα και τα ακροβατικά. Φυσικά παίζοντας Storm Race.



Σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να κερδίσετε την κούρσα κόντρα στο αντίπαλο αεροπλάνο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να περνάτε μέσα από δακτύλιους, οι οποίοι τουλάχιστον δεν είναι φλεγόμενοι. Παρόλα αυτά πιθανή σύγκρουση σε αυτούς θα είναι μοιραία.



Δοκιμάστε περίτεχνες “μανούβρες” και χρησιμοποιήστε το nitro σε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.



Παίξε Storm Race
εδώ




Mountain Bike









Ποδηλάτου κατάβαση… Ανεβήκαμε στο ποδηλατάκι μας και πήραμε τα βουνά. Αλλά επειδή τελικά είμαστε της θάλασσας, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε και να κάνουμε μία πρώτη προπόνηση στο Mountain Bike.

Αφού αρχικά φάγαμε τα μούτρα μας αρκετές φορές καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να κάνουμε κάποια τρικ προτού ολοκληρωθεί η πρώτη πίστα. Στόχος του παιχνιδιού είναι να φτάσετε στο τέλος κάθε πίστας, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά κόλπα τα οποία θα σας δώσουν πολύτιμους πόντους. Καλά γραφικά, μεγάλος βαθμός δυσκολίας…



Παίξε Mountain Bike
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα