Game 24: Free Games για όλους – 18

Game 24: Free Games για όλους – 18

Περάσαμε 13 μέρες στην Κόλαση! Πετάξαμε με Φοίνικα! Θυμηθήκαμε τα παλιά με τη νέα βελτιωμένη έκδοση της απίστευτης σφεντόνας

Περάσαμε 13 μέρες στην Κόλαση! Πετάξαμε με Φοίνικα! Θυμηθήκαμε τα παλιά με τη νέα βελτιωμένη έκδοση της απίστευτης σφεντόνας, το ρίξαμε στις κούρσες με το Raccoon Racing και ψάχναμε την έξοδο στο Αmberial. Ακόμα μία βόλτα στο Game 24 μόλις ολοκληρώθηκε.
13 Days in Hell









Είναι κόλαση… Τόσο καλά γραφικά σπάνια συναντάς σε παιχνίδι τύπου flash. Ένα θρίλερ το οποίο εκτυλίσσεται σε 13 κεφάλαια όσες και οι ημέρες-πίστες του. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να προσπαθήστε να παραμείνετε ζωντανοί από τα επιθετικά και αιμοβόρα ζόμπι, τα οποία παρεπιμπτόντως δεν είναι χορτοφάγα κι επιθυμούν διακαώς να δείτε τα ραδίκια ανάποδα φυσικά, στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να περάσετε στο επόμενο level.



Αγοράστε από το HELLSHOP τα όπλα σας, διαλέξτε το κατάλληλο, χρησιμοποιήστε τα με “σοφία” και μη ξεχνάτε… RELOAD!Ένα εξαιρετικό (σχεδόν) first person shooter, με ατμόσφαιρα και πολύ καλό ηχητικό background που σίγουρα θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.



Παίξε 13 Days in Hell
εδώ




Phoenix









Ο Φοίνικας… Από τη κόλαση στον παράδεισο. Μόνο ο Φοίνικας θα μπορούσε να κάνει κάτι σαν κι αυτό. Το Phoenix διακρίνεται

για την απλότητα του. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να προστατέψετε το ιερό δένδρο σας από τις… ψυχές. Όχι όμως όλες τις ψυχές. Οι εχθρικές είναι οι κόκκινες και οι μπλε. Χτυπήστε τα κόκκινα πνεύματα με την ουρά σας για να τα εξαγνίσετε ενώ πατήστε αριστερο κλικ στο mouse σας για να πράξετε το αντίστοιχο στα μπλε με μία μπάλα φωτιάς.



Τα λευκά μπορούν να θεραπεύσουν το δένδρο σας αν τα αφήσετε να το ακουμπήσουν ή να σας δώσουν έξτρα πόντους αν τα πιάσετε. Ένα παιχνίδι που εξελίσσεται σε 15 μέρη στα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε.



Παίξε Phoenix
εδώ




Raccoon Racing









Ράλι ζωικού βασιλείου… Πως να αντισταθεί κανείς στο Raccoon racing. Πολύ απλά δεν μπορεί. Συμπαθητικά τετράποδα (ρακούν, panda, σκυλιά, γατιά κ.α) που οδηγούν αυτοκινητάκια, τα οποία θυμίζουν αρκετά τα (λατρεμένα) καρτ, ακόμα και ταχύπλοα. Σκοπός φυσικά του game δεν είναι άλλος από το να τερματίσεις πρώτος στην κούρσα. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο Α Λ Λ Α…



Η πρωτιά θέλει πονηριά… Χρησιμοποιήστε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο που σας παρέχει το παιχνίδι (power ups), κυρίως αθέμιτο, για να βγάλετε εκτός πορείας τους αντιπάλους σας, να τους καθυστερήσετε και γενικότερα ό,τι είναι δυνατό για να τους βγάλετε προσωρινά από τη μέση. Προχωρήστε επίπεδα και ξεκλειδώστε νέους χαρακτήρες αλλά και καινούριες πίστες. Θυμίζοντας αρκετά το all time classic Mario Kart, το Raccoon Racing υπόσχεται πολλές ώρες ποιοτικού gaming.



Παίξε Raccoon Racing
εδώ




Sling Fire









Η περιπέτεια συνεχίζεται… Ο Sling Junior μπήκε σε νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά… καυτές!!! Μεταβείτε σε κάθε κουκκίδα στην οθόνη σας. Κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε και χρησιμοποιήστε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο. Προσπαθήστε να φτάσετε στο portal που εμφανίζεται μόλις περάσετε από όλες τις κουκίδες όσο το δυνατό γρηγορότερα.



Νέες πίστες, νέες περιπέτειες λοιπόν στο Sling Fire, ένα παιχνίδι που διαθέτει όλα τα στοιχεία (συμπαθητικά γραφικά και απλό gameplay) για να πραγματοποιήσετε ένα πάρα πολύ ευχάριστο πεντάλεπτο διάλειμμα.



Παίξε Sling Fire
εδώ




Amberial









Η απόδραση… Το Amberial ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών που δεν έχουν κατηγορία. Είναι από εκείνα που φέρουν κάτι από puzzle games αλλά και που παράλληλα απιτούν δεξιοτεχνία στο χειρισμό της μπάλας από τον παίκτη. Στόχος δεν είναι άλλος από το να βρείτε την έξοδο και να οδηγήσετε την μπάλα προς αυτη για να επιλέξετε στη σνέχεια το επόμενο level.

Αναπηδήστε λοιπόν στις επιφάνειες, ψάξτε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, για να βρείτε και να φτάσετε στo portal. Εύκολο; Όχι όσο νομιζετε καθώς στην πορεία σας θα συναντήσετε πολλά εμπόδια που βρίσκονται εκεί για να κάνουν τη ζωή σας πιο δύσκολη.



Παίξε Amberial
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα