Game 24: Free Games για όλους – 19

Game 24: Free Games για όλους – 19

Ζωγραφίσαμε... τοπία με το Magic Pen, τα οποία ανεβήκαμε με το Motocross 3. Τρέξαμε μέχρι να μας βγει η γλώσσα με το Sprinster, εξαφανίσαμε όλα τα ...

Ζωγραφίσαμε… τοπία με το Magic Pen, τα οποία ανεβήκαμε με το Motocross 3. Τρέξαμε μέχρι να μας βγει η γλώσσα με το Sprinster, εξαφανίσαμε όλα τα Doeos και στο τέλος κλωτσήσσαμε και λίγο το τόπι με το Monkey Kick Off. Είναι σίγουρα… Παρασκευή!
Magic Pen









Η μαγική πένα… Εξωπραγματικό, μοναδικό και ανεπανάληπτο. Ένα flash game που υπακούει στους νόμους της φυσικής. Η εταιρεία που ευθύνεται για τις αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στο Spin The Black Circle δημιούργησε ένα ακόμα αριστούργημα. Όχι τόσο για τα γραφικά του αλλά όσο για την ιδέα ένα παιχνίδι να εκμεταλλεύεται με σχεδόν άψογο τρόπο τα γεωμετρικά σχήματα και τη βαρύτητα.



Σκοπός του Μagic Pen είναι να μαζέψετε τις κόκκινες σημαίες με την μπάλα για να περάσετε στην επόμενη πίστα. Σχεδιάστε αντικείμενα για να το επιτύχετε και αφήστε τα υπόλοιπα στους νόμους της φυσικής. Αν πάλι δυσκολευτείτε τότε αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη στο Freeplay…



Παίξε Magic Pen
εδώ




Motocross 3









Απίστευτα ακροβατικά… Άλλο ένα παιχνίδι με μηχανές, βουνά και φυσικά κόλπα. Στο Motocross 3 η διαφορά είναι ότι τα ακροβατικά είναι πολύ πιο εντυπωσιακά και ο χειρισμός της μηχανής φαίνεται ευκολότερος. Ολοκληρώστε τις πίστες πραγματοποιώντας όσο περισσότερα τρικ μπορείτε με τη μηχανή σας και μαζέψτε βαθμούς που θα σας ανεβάσουν πολύ ψηλά στην τελική κατάταξη.



Πολλά levels αλλά και κακοτράχαλες διαδρομές, όσο αυτά ανεβαίνουν, που απαιτούν τον απόλυτο έλεγχο και χειρισμό του καθαρόαιμού σας.



Παίξε Motocross 3
εδώ




Sprinster









Τρέξε Sprinster τρέξε… Μόλις έχετε μεταφερθεί σε μία διαφορετική διάσταση. Τη διάσταση του… φαγητού. Μόνο που αυτά είναι δηλητηριώδη και δεν πρέπει ούτε καν να τα ακουμπήσετε. Αυτό που πρέπει να πράξετε είναι να τα αποφύγετε καθώς τρέχετε.



Κρεμαστείτε από τα αιωρούμενα ψωμιά, πραγματοποιήστε κωλοτούμπες και γενικότερα κάντε ότι είναι δυνατόν για να μην σας ακουμπήσουν τα δηλητηριώδη φαγητά.Προσοχή, η περίεργη βαρύτητα του πλανήτη θα σας κάνει να τρέχετε όλο και πιο γρήγορα ειδικότερα όσο προχωράτε levels.



Παίξε Sprinster
εδώ




Doeo









Εξαφανίστε τα Doeos… Ροζ… πλασματάκια εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι τα εξαφανίσετε. Πώς; Απλά σύρτε τον κέρσορα του ποντικιού σας στο σημείο που επιθυμείτε και ως δια μαγείας αυτα θα εξαφανιστούν.



Προχωρήστε τις πίστες και μαζέψτε όσο περισσότερους μπορείτε εξαφανίζοντας όλα τα Doeos. Απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορεί να κλέψει πολλά λεπτά από τον εεύθερο χρόνο σας.



Παίξε Doeo
εδώ




Monkey Kick Off









Κλώτσ την καρύδα… Τα πράγματα εδώ είναι απλά. Σκοπός σας είναι να καταφέρει η συμπαθητική (;) μαϊμού να στείλει τη γιγαντιαία καρύδα όσο πιο μακριά γίνεται. Παιχνίδι εμπνευσμένο από τη γνωστή σειρά office παιχνιδιών, Yeti, δημιουργεί αναμφίβολα την επιθυμία του ρεκόρ και φυσικά της κατάληψης του στόχου που είναι τα 4.000μ.



Παίξε Monkey Kick Off
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα