Game 24: Free Games για όλους – 20

Game 24: Free Games για όλους – 20

Πειρατές που επιθυμούν θησαυρούς, φανταστικά καλάθια, επικίνδυνοι νίντζα αλλά και ένα χαλαρωτικό παιχνίδι διαφορών

Πειρατές που επιθυμούν θησαυρούς, φανταστικά καλάθια, επικίνδυνοι νίντζα αλλά και ένα χαλαρωτικό παιχνίδι διαφορών αποτέλεσαν μερικά από τα… συστατικά της πάρα πολύ ενδιαφέρουσας βόλτας μας στον παιχνιδότοπο του Game 24.
Raft Wars









Εξοντώστε τους “πειρατές”…. Δύο συμπαθητικά πιτσιρίκια, που σκοπός τους είναι να εμποδίσουν τους επίδοξους “θηρευτές” του θησαυρού του νησιού τους να τον αποκτήσουν, αποτελούν τους κεντρικούς ήρωες του Raft Wars. Σημαδέψτε με το όπλο σας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια και προσπαθήστε να βυθίσετε τους εχθρούς για να προχωρήσετε level.



Όσο προχωράτε τις πίστες θα πρέπει να ενισχύετε την “βάρκα” σας με στόχο να αντέχετε περισσότερη ώρα στα αντίπαλα πυρά αλλά και για να μπορέσετε στη συνέχεια να προσθέσετε έναν ακόμα σύμμαχο… Τον ξάδερφο!!! Η τελευταία πίστα του παιχνιδιού πάντως επιφυλάσσει μία πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη…



Παίξε Raft Wars
εδώ




Trick Hoops Challenge









Απίστευτα καλάθια… Αντιμετωπίστε μερικούς από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες σε ένα μονό. ‘Οχι όμως σε ένα κλασικό μονό… Στο γνωστό “κλουβί” της Νέας Υόρκης θα πρέπει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να πετύχετε μερικά από τα πιο πρωτότυπα καλάθια.



Το Trick Hoops Challenge έχει μόνο έναν κανόνα. Αν ευστοχήσετε σε ένα καλάθι τότε ο αντίπαλός σας θα πρέπει να δοκιμάσει ένα πανομοιότυπο και φυσικά να σκοράρει. Το αντίστοιχο βέβαια ισχύει και για εσάς. Συγκεντρώστε τρεις πόντους και περάστε στο επόμενο level. Με ταμπλό, στον τοίχο, στο πάτωμα, moonshoot και… χλατς είναι μερικές από τις επιλογές σας για να δυσκολέψετε τον αντίπαλο παίκτη.



Παίξε Trick Hoops Challenge
εδώ




Bowja The Ninja









Gi8000… Ο μικροσκοπικός νίντζα που έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει το Ράντι το ρομπότ σίγουρα θα κερδίσει πολλά λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας. Ένα point and click παιχνίδι που μπορεί να στερείται πολύ καλών γραφικών αλλά που σίγουρα θα σας προβληματίσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε.



Χρησιμοποιήστε το αριστερό πλήκτρο του mouse σας για να επιλέξετε αντικείμενα και τοποθεσίες στην οθόνη σας και για να βοηθήσετε το Bowja να ολοκληρώσει την αποστολή του. Ορισμένες φορές είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε σε περιορισμένο χρόνο.



Παίξε Bowja The Ninja
εδώ




D-Finder









Παιχνίδι διαφορών… Σκοπός στο D-Finder δεν είναι άλλος από το να εντοπίσετε τις πέντε διαφορές των δύο περίπου όμοιων εικόνων, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να προχωρήσετε στην επόμενη πίστα. Ένα από τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού αποτελεί το ότι κάθε φορά που ξεκινάτε από την αρχή, οι διαφορές δεν θα είναι σχεδόν ποτέ οι ίδιες.



Προσοχή λοιπόν… Βέβαια υπάρχουν και δύο βοήθειες που μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες. Υπάρχει μεγενθυντικός φακός που υποδεικνύει στο περίπου που βρίσκεται μία διαφορά, ενώ επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κλεψύδρα ώστε να κερδίσετε έξτρα χρόνο.



Παίξε D-Finder
εδώ




Elite Forces Defense









Υπερασπίσου το φρούριο… D E F E N S E είναι το σύνθημα που επικρατεί ορισμένες φορές στις αρένες του NBA και που στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να τηρήσετε ευλαβικά.



Επιλέξτε τον ήρωά σας και τοποθετήστε περιμετρικά του φρουρίου σας τα όπλα με σκοπό να εξοντώσετε όλες τις μονάδες που θα επιτεθούν σε αυτό. Αναβαθμίστε τα όπλα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και το χαρακτήρα σας σε μία περιπέτεια στρατηγικής.



Παίξε Elite Forces Defense
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα