Game 24: Free Games για όλους – 22

Game 24: Free Games για όλους – 22

Εξωγήινα τέρατα και σκοτεινά πλάσματα της νύχτας μας τρομοκράτησαν σε Alien Slayer 3D και Evil Nights αντίστοιχα

Εξωγήινα τέρατα και σκοτεινά πλάσματα της νύχτας μας τρομοκράτησαν σε Alien Slayer 3D και Evil Nights αντίστοιχα. Κολλήσαμε με το Polinko και μας “κόλλησαν” στον τοίχο στο King Of Fighters, ενώ θυμηθήκαμε τα παιδικά μας χρόνια με το Pebble Dash. Ο… παλιμπαιδισμός ούτως ή άλλως είναι αναπόφευκτος μετά από μία βόλτα στο Game 24!
King Of Fighters: Wing









Μαχητής του δρόμου… To King of Fighters: Wing αξίζει κάθε εγκωμιαστικό σχόλιο καθώς πρόκειται για μία εξαιρετική δουλειά τόσο σε επίπεδο gameplay όσο και γραφικών. Χωρίς ίχνος υπερβολής πρόκειται για ό,τι πιο κοντινό έχουμε συναντήσει σε flash game συγκριτικά με αντίστοιχα παιχνίδια coin up ή ακόμα και κονσολών.



Επιλέξτε έναν από τους τέσσερις χαρακτήρες, αποστηθίστε τις κινήσεις του και χρησιμοποιήστε τις απέναντι στους αντιπάλους σας. Πραγματοποιήστε εντυπωσιακά κόλπα ενώ περιμένετε να γεμίσει η μπάρα της special move για να “φορτώσει” ο μαχητής σας τον εχθρό με μπόλικο… “ξύλο”!!! Το loading του παιχνιδιού αργεί αλλά η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με το παραπάνω!!!



Παίξε King Of Fighters: Wing
εδώ !




Alien Slayer 3D









Χωρίς οίκτο… Απίστευτα γραφικά και ένα άριστο δείγμα που αποδεικνύει ότι οι δυνατότητες των παιχνιδιών τύπου flash δε γνωρίζουν από περιορισμούς. Η 3D μηχανή του Alien Slayer μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και τους εθισμένους σε first person shooter gamers.



Στόχος σας είναι να εξοντώστε κάθε εξωγήινο που θα συναντήσετε στο δρόμο σας χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα που έχετε στη διάθεσή σας. Μοναδικά ψεγάδια ίσως ο κάπως δύσκολος χειρισμός αλλά και οι υψηλές απαιτήσεις του κυρίως σε μνήμη RAM και δευτερευόντως σε κάρτα γραφικών.



Παίξε Alien Slayer 3D
εδώ !




Evil Nights









Εξολοθρεύστε τα τέρατα… RPGήδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Το Evil Nights είναι εδώ και υπόσχεται ατελείωτες ώρες ποιοτικού gaming. Κάθε λογής τέρας εμφανίζεται το βράδυ και εσείς πρέπει να το σκοτώσετε. Υπερασπιστείτε το χωριό και τους κατοίκους του από τα… νυκτόβια πλάσματα.



Αναβαθμίστε το χαρακτήρα σας εκπαιδεύοντας τον στο κεντρικό κτίριο, ανακαλύψτε εξαιρετικά χρήσιμα spells, αγοράστε μαγικά φίλτρα και προσλάβετε τοξότες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και να εξολοθρεύσετε τα τέρατα.



Παίξε Evil Nights
εδώ !




Polinko









Κάτι σαν Pinball… Ένα από τα πιο συμπαθητικά και εθιστικά παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι δίχως καμία αμφιβολία και ενδοιασμό το Polinko. Σκοπός σας είναι να εξαφανίσετε τα κόκκινα σχήματα από την οθόνη σας. Πώς; Μα φυσικά σημαδεύοντάς τα και πετυχαίνοντάς τα με την μπάλα σας.



Προσοχή όμως… Υπολογίστε σωστά καθώς έχετε συγκεκριμένο αριθμό ρίψεων. Οι πολλές πίστες, με το βαθμό δυσκολίας φυσικά να είναι ανάλογος του level που είσαστε και το απλό του gameplay υπόσχονται αρκετά πεντάλεπτα ευχάριστων διαλειμμάτων.



Παίξε Polinko
εδώ !




Pebble Dash









Ψαράκι ή βατραχάκι ή… Καλοκαίρι και φυσικά οι βόλτες στην παραλία δεν μπορούν να λείψουν. Άλλοτε μοναχικές και άλλοτε ρομαντικές όλοι μας έχουμε μπει στον πειρασμό και έχουμε δοκιμάσει την τύχη μας πετώντας ένα βότσαλο στη θάλασσα, παρακολουθώντας στη συνέχεια τα γκελ του πάνω στο νερό.



Πως θα σας φαινόταν να δοκιμάσετε κάτι αντίστοιχο σε ένα flash game; Στο Pebble Dash μπορείτε. Προσπαθήστε να ρίξετε το βότσαλο όσο το δυνατόν πιο μακριά και παρακολουθήστε το να προσπερνάει τις 15 διαφορετικές τοποθεσίες, διαγράφοντας το γύρο του κόσμου.



Παίξε Pebble Dash
εδώ !

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα