Game 24: Free Games για όλους – 23

Game 24: Free Games για όλους – 23

Puzzle games με μυρμήγκια, Ninja που σκάνε φούσκες, περιπέτειές στον πλανήτη Blob, το πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου (λέμε τώρα...) και ένα ταξίδι...

Puzzle games με μυρμήγκια, Ninja που σκάνε φούσκες, περιπέτειές στον πλανήτη Blob, το πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου (λέμε τώρα…) και ένα ταξίδι διαφορετικό! Είναι μια ακόμα επίσκεψη μας στον παιχνιδότοπο του Game 24.
Red Bug’s Puzzle









Μυρμηγκο-περιπέτειες… Αν και με μία πρώτη ματιά μπορεί να μη σου γεμίσει το μάτι, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα ακόμα puzzle game, δε σου παίρνει πολύ χρόνο για να διαπιστώσεις ότι αυτό το παιχνίδι έχει κάτι που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα. Και δεν εννοούμε φυσικά τα γραφικά. Ίσως η συμπαθητική φιγούρα του μικροσκοπικού μυρμηγκιού που αποτελεί και τον κεντρικό χαρακτήρα. Ίσως επειδή παραπέμπει σε μάχες Δαυίδ με Γολιάθ. Ίσως…



Όπως και να έχει το Red Bug’s Puzzle σίγουρα αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα ότι τα καλά παιχνίδια δεν είναι απαραίτητα και τα πιο “πλούσια” σε γραφικά ή τα πιο προκλητικά σε επίπεδο gameplay. Στόχος σας είναι να καθαρίστε το μονοπάτι από τα εμπόδια για να καταφέρει να φτάσει ο ήρωας στο τέλος της κάθε πίστας. Προσοχή όμως στις επιλογές που κάνετε αλλά και στα… αιμοβόρα σκαθάρια.



Παίξε Red Bug’s Puzzle
εδώ




Ninja Pop









Σκάσε τις φούσκες… Προσπάθησε να σκάσεις όσες φούσκες σου ζητάει το κάθε επίπεδο για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο. Όσο όμως απλό και αν ακούγεται άλλο τόσο δεν είναι. Αυτό γιατί ο μικροσκοπικός Ninja έχει μόνο τρεις ρίψεις που μπορεί να επιχειρήσει σε κάθε πίστα.



Σημάδεψε σωστά λοιπόν και εκσφενδόνισε τη σιδερένια μπάλα. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τα διάφορα bonus που σου δίνει το κάθε level για να τα καταφέρεις και να επιτύχεις το στόχο σου. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις με την πρώτη; Κανένα πρόβλημα, διότι πάντα θα υπάρχει το κουμπί reset level αλλά και τα άπειρα try again.



Παίξε Ninja Pop
εδώ




Blobular









Επικό ταξίδι… Ο Blobular πρέπει να φτάσει σπίτι του στην Blobsville. Βοηθήστε τον στις περιπέτειές του στον πλανήτη Blob στην προσπάθειά του να ολοκληρώσει το επικό του ταξίδι. Ο Blobular είναι μία σχεδόν ρευστή… μάζα που έχει τη δυνατότητα να διασπάται σε μικρότερες. Και αυτό το λέμε γιατί σε πολλές πίστες ίσως χρειαστεί να το πράξετε.



Διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορεί όμως να σας προκαλέσει… ζαλάδες. Οι δραμαμίνες προαιρετικές. Επίσης στο τέλος κάθε γύρου θα κερδίζετε 15 πόντους για κάθε Blobular συν έξτρα πόντους αν ολοκληρώνετε την κάθε πίστα νωρίτερα από τον απαιτούμενο χρόνο.



Παίξε Blobular
εδώ




Τhe World’s Hardest Game









Το πιο δύσκολο παιχνίδι… Ο τίτλος του μας είχε προϊδεάσει για αυτό που θα επακολουθούσε και εμείς δεν πιστέψαμε… Infidels όπως λέει και ο Achmed The Dead Terrorist. Αλλά είχαμε μάθει όπου ακούμε πολλά κεράσια να κρατάμε μικρό καλάθι. Από την άλλη ήμασταν και λίγο υπερόπτες. Και την πατήσαμε…

Μοναδικός σκοπός του παιχνιδιού είναι συλλέξετε τις κίτρινες βούλες και να αποφύγετε τις μπλε. Στη συνέχεια και εφόσον δεν έχουν απομείνει πλέον άλλες κίτρινες βούλες, θα πρέπει να προχωρήσετε στην πράσινη περιοχή για να ολοκληρώστε το επίπεδο και να περάσετε στην επόμενη πίστα. Εύκολο? Χμμμ… Τουλάχιστον έχει άπειρες ζωές.



Παίξε Τhe World’s Hardest Game
εδώ




The Journey









Η απόδραση και το ταξίδι… Μόλις δραπετεύσατε από το ψυχιατρείο αλλά έχετε χαθεί στην πόλη. Θέλετε να φτάσετε σπίτι σας αλλά η αστυνομία και οι ψυχίατροι σας ψάχνουν. Στόχος είναι να φύγετε από την πόλη χωρίς να σας πιάσουν.

Κλικάρετε σε όλα τα αντικείμενα του χώρου και προσπαθήστε να καταλάβετε τί πρέπει να κάνετε. Τα συγχρονισμένα κλικ μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικά σε κάποιες περιπτώσεις. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό point and click παιχνίδι που μπορεί να “κλέψει” αρκετό από τον ελεύθερό σας χρόνο.



Παίξε The Journey
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα