Game 24: Free Games για όλους – 24

Game 24: Free Games για όλους – 24

Sundown Shootout, Pandemonium, Elite Forces: Mission Afghan, Robot Jim και Tank Wars. Κάντε και εσείς πέντε λεπτά διάλλειμα από τη δουλειά -λέμε τώ...

Sundown Shootout, Pandemonium, Elite Forces: Mission Afghan, Robot Jim και Tank Wars. Κάντε και εσείς πέντε λεπτά διάλλειμα από τη δουλειά -λέμε τώρα- και παίξτε μερικά από τα καλύτερα παιχνιδάκια του Game 24.
Sundown Shootout









Μονομαχία στο Game 24… Βρίσκεστε στην ‘Αγρια Δύση. Το περίστροφό σας είναι ο καλύτερος φίλος σας και ο μοναδικός σας σύντροφος στο “ταξίδι” για την ανάδειξη του πιο… γρήγορου όπλου. Πώς; Με τη συμμετοχή σας σε μονομαχίες απέναντι στους καλύτερους. Σκοπός σας είναι να πυροβολήσετε όσο πιο γρήγορα και ακριβέστερα μπορείτε τον αντίπαλό σας προτού σας πυροβολήσει εκείνος.



Τοποθετήστε το mouse πάνω στη Safe Area και περιμένετε να εμφανιστεί στην οθόνη σας η λέξη Draw. Τότε τραβήξτε το όπλο σας και σημαδέψτε πάνω στο στόχο που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Καθώς θα προχωράτε επίπεδα θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε όπλα και ρούχα που θα αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης απέναντι στο πιο γρήγορα πιστόλια της Άγριας Δύσης.



Παίξε Sundown Shootout
εδώ




Pandemonium









Μuffins… Τί θα κάνατε για ένα muffin; Πού θα φτάνατε για δύο muffins; Και αν κάποιος σας έλεγε ότι κάπου υπάρχει το απόλυτο muffin; Το πιο πιθανό είναι τίποτα. Όμως ο ήρωας του Pandemonium είναι αποφασισμένος να περάσει τα πάνδεινα για να μπορέσει να αποκτήσει το απόλυτο muffin ακόμα και αν χρειαστεί να πραγματοποιήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να φτάσει στον προορισμό του.



Τρέχοντας σε ένα ασταθή και επικίνδυνο κόσμο, με αντικείμενα να σας απειλούν από παντού, στόχος σας είναι να συλλέξετε όλα τα muffins για να φτάσετε στον προορισμό σας…



Παίξε Pandemonium
εδώ




Elite Forces: Mission Afghan









Περιπέτεια… Παραμείνετε ζωτανοί, αποκτήστε καινούρια όπλα και εξοντώστε τους εχθρούς. Μία πρόταση που μέσα στις εννέα λέξεις της εσωκλείει το resume του Elite Forces: Mission Afghan. Είτε ως Thug είτε ως Johns, είσαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσετε μέσα στην καυτή έρημο, με το δάκτυλο στη σκανδάλη έτοιμοι να πυροβολήσετε τους εχθρούς όποτε χρειαστεί.



Η δυνατότητα του χαρακτήρα τύπου stealth σας παρέχει την κατάλληλη κάλυψη από τις νάρκες και τις εχθρικές σφαίρες. Tip… Όσο περισσότερους εξοντώνετε τόσο περισσότερα power ups μπορείτε να αποκομίσετε.



Παίξε Elite Forces: Mission Afghan
εδώ




Robot Jim









S.O.S… Ο διαστημικός σας σταθμός δέχεται επίθεση από εξωγήινους και εσείς είσαστε ο μοναδικός που μπορεί να τους εξολοθρεύσει. Κινηθείτε γρήγορα και… καθαρίστε κάθε ίχνος εξωγήινης μορφής από το διαστημόπλοιό σας. Τα πρωτότυπα γραφικά του, ο “προκλητικός” βαθμός δυσκολίας του που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, αλλά και εύκολος χειρισμός του υπόσχονται αρκετές ώρες ποιοτικού gaming.



Παίξε Robot Jim
εδώ




Tank Wars









Στα άρματα… Ακόμα ένα παιχνίδι δράσης με άρματα μάχης; Και όμως η τακτική στο Tank Wars αποτελεί το Α και το Ω. Η επιβίωσή σας εξαρτάται από αυτή. Σκοπός σας είναι να καταστρέψετε όλα τα εχθρικά τανκς στην περιοχή. Αλλά προσοχή… Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν υπερθέρμανση της κάννης σας και πάντα μα πάντα προσπαθήστε να επιτύχετε combo kills ενώ Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι απαραίτητες αναβαθμίσεις τις οποίες, δυστυχώς, θα πρέπει να τις αγόράσετε.



Παίξε Tank Wars
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα