Game 24: Free Games για όλους – 29

Game 24: Free Games για όλους – 29

Mario's Adventure 2, Plant Life, Priests N Devils, Invisible Gauntlet, Bowja the Ninja 2... Το ΜΕΝ 24 μπαίνει δυναμικά στη νέα Gaming Season με πέν...

Mario’s Adventure 2, Plant Life, Priests N Devils, Invisible Gauntlet, Bowja the Ninja 2… Το ΜΕΝ 24 μπαίνει δυναμικά στη νέα Gaming Season με πέντε παιχνίδια από το Game 24.
Mario’s Adventure 2









Οι περιπέτειες του Mario… Ο πιο δημοφιλής υδραυλικός επέστρεψε με νέα περιπέτεια, αυτή τη φορά σε flash έκδοση. Ο Mario που “ανέθρεψε” και διασκέδασε γενιές και γενιές δηλώνει “παρών” κι έτοιμος να βγάλει εις πέρας μία ακόμα περιπέτεια.



Ένα κλασικό platform παιχνίδι, με gameplay που αντέχει στο χρόνο και χειρισμό ιδιαιτέρως απλό. Όσον αφορά τα γραφικά του; Απλά εξαιρετικά, δεδομένου ότι πρόκειται και για flash game. Μοναδικό μειονέκτημα; Η όχι και τόσο καλά μελετημένη φυσική του παιχνιδιού. Ψεγάδι, το οποίο όμως περνά απαρατήρητο στο… συνολικό πακέτο.



Παίξε Mario’s Adventure 2
εδώ




Plant Life









Το πιο ασυνήθιστο φυτό… Πως θα σας φαινόταν αν ένα λουλούδι χρησιμοποιούσε τα πέταλά του ως αμυντικό μηχανισμό; Πόσο μάλλον αμυντικό μηχανισμό απέναντι σε “επικίνδυνα” κόκκινα τετράγωνα που απειλούν τη ζωή του; Τουλάχιστον σουρεαλιστικό. Κι όμως στο Plant Life το σουρεαλιστικό μετατρέπεται σε ρεαλιστικό.



Στόχος σας είναι να βοηθήστε το συμπαθές λουλούδι να πολεμήσει τα εχθρικά κόκκινα αντικείμενα, χρησιμοποιώντας τα πιο cool πέταλα που έχουν υπάρξει ποτέ. Συγκεντρώστε τα, εκσφενδονίστε, χρησιμοποιήστε τα με κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να παραμείνετε ζωντανοί. Θα μπορέσετε να επιβιώσετε;



Παίξε Plant Life
εδώ




Invisible Gauntlet









Το μονοπάτι… Παιχνίδι ικανοτήτων (κοινώς skills), το οποίο από την πρώτη στιγμή που το αντικρίσαμε δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του. Ή ακόμα καλύτερα τα χέρια μας πάνω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή.



Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδρομή και να φτάσετε στο… λαμπερό portal προκειμένου να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Βέβαια υπάρχει και κάτι ακόμα… Τη διαδρομή θα πρέπει να την απομνημονεύσετε… Προκλητικό, διασκεδαστικό και ακόμα περισσότερο εντυπωσιακό όσο προχωρούν τα επίπεδα. Βέβαια, υπάρχει και κάτι αρνητικό… Όσο προχωρούν τα επίπεδα αυξάνει και ο βαθμός δυσκολίας.



Παίξε Invisible Gauntlet
εδώ




Priests N Devils









Η μάχη του καλού με του κακού, περίπου… Θυμάστε τα κλασικό κουίζ με τους 3 λύκους και τα 3 πρόβατα που έπρεπε να τα περάσετε στην άλλη πλευρά του ό,τι να ‘ναι χωρίς να υπερτερούν σε καμία από τις δύο πλευρές οι λύκοι; Βάλτε λοιπόν στη θέση των λύκων τους διαβόλους και στη θέση των προβάτων τους ιερείς (συμπτωματικό;) και… voila! Priests N Devils.



Βοηθήστε τους ιερείς και τους διαβόλους να περάσουν το ποτάμι. Πατήστε πάνω τους για να τους μετακινήσετε και εν συνεχεία πατήστε την επιλογή GO για να μετακινήσετε την βάρκα στην αντίπερα όχθη. Προσοχή… Αν οι ιερείς είναι λιγότεροι από τους διαβόλους σε οποιαδήποτε όχθη, τότε η μοίρα τους θα είναι να συναντήσουν το Δημιουργό τους…



Παίξε Priests N Devils
εδώ




Bowja the Ninja 2









Η επιστροφή του Bowja… Ο βραχύσωμος νίντζα επέστρεψε σε μία ακόμα point and click περιπέτεια. Βοηθήστε τον Bowja να βρει τη λύση σε ακόμα ένα μυστήριο, δοκιμάζοντας τις ικανότητές σας στην επίλυση μικρών και σύντομων γρίφεων. Στόχος σας στο Bowja The Ninja 2: In Bigman’s Compound (όπως είναι και το πλήρες όνομα του παιχνιδιού) είναι να ανακαλύψετε τον Αbura και να τον αποτρέψετε από το να κάνει πραγματικότητα τα σατανικά του σχέδια.



Παίξε Bowja the Ninja 2
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα