Game 24: Free Games για όλους – 30

Game 24: Free Games για όλους – 30

Σπάστε τα ρεκόρ στο Ninja Glove, το πιο σπαστικό παιχνίδι στην ιστορία των video games, ρίχτε γύρο στους αντίπαλους οδηγούς στο Sandstorm, γίνεται ...

Σπάστε τα ρεκόρ στο Ninja Glove, το πιο σπαστικό παιχνίδι στην ιστορία των video games, ρίχτε γύρο στους αντίπαλους οδηγούς στο Sandstorm, γίνεται ο κυβερνήτης του Poker, σπάστους όλους στο ξύλο στο Warrior Quest και εκτοξεύστε τους πιγκουίνους στο διάστημα! Εμείς, τουλάχιστον, το κάναμε και περάσαμε καλά!
Ninja Glove









Με το γάντι… Όχι, δεν πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Απλά πρόκειται για το πιο εκνευριστικό… Γιατί; Η απάντηση είναι τόσο απλή και δεν είναι καμία άλλη από το ότι ”ξεσκεπάζει” τα μειωμένα σε ταχύτητα αντανακλαστικά μας (και δεν μας αρέσει). Ο λόγος για το… “περιβόητο” Ninja Glove.



Ακόμα ένα game ικανοτήτων (σ.σ skills) στο οποίο πρέπει μέσα σε λίγα -ελάχιστα- δευτερόλεπτα να ανακαλύψετε τη λύση του “γρίφου” και φυσικά να τον ολοκληρώσετε. 21 μίνι πίστες συνθέτουν ένα από τα πιο “προκλητικά” παιχνίδια της παιδικής χαράς του Game 24, ενώ τρεις προσπάθειες είναι όλες κι όλες αυτές που σας “συνοδεύουν” καθόλη τη διάρκεια του Ninja Glove. Καλή τύχη…



Παίξε Ninja Glove
εδώ




Sandstorm









Buggy… Αυτοκινητάκια buggies, σε αμμώδεις πίστες. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο σε ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα racing παιχνίδια της “παιδικής χαράς” του Game 24. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να τρέξετε στις πίστες και να τερματίσετε φυσικά πρώτοι προκειμένου να προχωρήσετε στα επόμενα επίπεδα.



Ο χειρισμός του buggy σας δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει… Ο χειρισμός σε συνδυασμό με την… “από ψηλά” κάμερα ωστόσο αλλάζει τα δεδομένα. Τουλάχιστον στις πρώτες απόπειρες, καθώς εν συνεχεία και μετά από κάμποσες προσπάθειες… συνηθίζεται.



Παίξε Sandstorm
εδώ




Governor of Poker









Ο κυβερνήτης του πόκερ… Κατακτήστε το Τέξας. Πως; Μα φυσικά κερδίζοντας παρτίδες πόκερ. Φτιάξτε την περιουσία σας και αγοράστε σπίτια αλλά και μεταφορικά μέσα προκειμένου να φτάσετε σε κάθε άκρη του Τέξας ώστε να νικήσετε κάθε αντίπαλο. Στο Governor of Poker μπορείτε να… “πιάσετε την καλή”.



Στο τέλος το μόνο που θα σας μένει να αναρωτηθείτε είναι αν όντως καταφέρατε να τα κατακτήσετε όλα… Αν τα καταφέρατε να γίνεται ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ.



Παίξε Governor of Poker
εδώ




Warrior Quest









Ο πολεμιστής… Σε αυτό το παιχνίδι κάθε πολεμιστής κυνηγά τον μαγικό “όνυχα” ο οποίος διαθέτει το χάρισμα της αθανασίας και τον οποίο μόνο ένας πραγματικός πολεμιστής αξίζει να τον έχει στην κατοχή του. Παλέψτε και αποκτήστε τον προκειμένου να γίνεται ο απόλυτος πολεμιστής.



Απίστευτα γραφικά, ισάξια και ίσως ανώτερα των coin-up. Πρόβλημα; Ο εξαιρετικά δύσκολος χειρισμός όπου για να μπορέσετε να χειριστείτε τον χαρακτήρα θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε… προθέρμανση στα δάχτυλά σας. Αν αξίζει το χρόνο σας; Με το παραπάνω…



Παίξε Warrior Quest
εδώ




Crazy Penguin Catapult









Η εκδίκηση των πιγκουίνων… Ο πόλεμος μεταξύ πιγκουίνων και πολικών αρκούδων μόλις έχει ξεκινήσει… Σημαδέψτε σωστά με τον καταπέλτη σας και στείλτε όσους περισσότερους πιγκουίνους μπορείτε στη μάχη προκειμένου να εξοντώσουν τις πολικές αρκούδες.



Προχωρήστε επίπεδα, διαλέξτε powerups και ελευθερώστε τους συντρόφους σας. Απίστευτο, μοναδικό, εξαιρετικό και πάνω από όλα άκρως διασκεδαστικό…



Παίξε Crazy Penguin Catapult
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα