Game 24: Free Games για όλους – 35

Game 24: Free Games για όλους – 35

Boombot 2, Zilch, Frantic, Kingdom of the Wind και Nordic Chill. Το ΜΕΝ 24 προτείνει τα καλύτερα flash παιχνίδια στο Game 24.

Boombot 2, Zilch, Frantic, Kingdom of the Wind και Nordic Chill. Το ΜΕΝ 24 προτείνει τα καλύτερα flash παιχνίδια στο Game 24.
Boombot 2









Μπορεί να φαίνεται χαζό αλλά το Boombot 2 είναι από τα πιο έξυπνα παιχνίδια φυσικής -ναι παίζουν πολύ τελευταία- και θα δυσκολευτείς αρκετά για να περάσεις τις πίστες.



Το μυστικό είναι η δύναμη και η τοποθέτηση της βόμβας στο κατάλληλο σημείο για να εκτοξευθεί ο Boombot προς τη σωστή κατεύθυνση και με αρκετή ταχύτητα αφού φυσικά συνυπολογίσεις τις επιπλοκές της πίστας.



Παίξε Boombot 2
εδώ




Zilch









Αν και είναι πάντα θέμα γούστου, το Zilch είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε δει σε flash. Για να το παίξεις με επιτυχία απαιτείται συνδυασμός στρατηγικής, ρίσκου, προσοχής και στοιχειώδους γνώσης των πιθανοτήτων.



Προτού ξεκινήσεις να παίζεις, είναι απαραίτητο να δεις ποιοι συνδυασμοί κερδίζουν περισσότερους πόντους και σε δεδομένο σημείο να παίρνεις τη σωστή απόφαση αν θα ξαναρίξεις ή θα αποταμιεύσεις του πόντους που έχεις.



Παίξε Zilch
εδώ




Frantic









Όσο πιο απλά… τόσο πιο καλά. Απογυμνωμένο από γραφικά και γεμάτο δράση που θυμίζει την εποχή του arcade, το Frantic είναι ένα shoot ‘em up που θα πωρώσει και τους πιο αδιάφορους.



Πολύ απλά καθαρίζεις τις πίστες με τις σωστές τοποθετήσεις στο κέντρο μαζεύοντας ενέργεια, μπόνους και βαθμούς. Στο τέλος κάθε πίστας έχεις να καθαρίσεις έναν εχθρικό διαστημικό σταθμό με τεράστια δύναμη πυρός. Γι’ αυτό κρατάς την ενέργεια για το τέλος.



Παίξε Frantic
εδώ




Kingdom of the Wind









Και αν βαρέθηκες να επιτίθεσαι, πέρνα στην άμυνα και προστατεύσε το διαστημικό σου βασίλειο από τους εισβολείς. Στα δεξιά της πίστα βρίσκονται τα όπλα που θα πρέπει να αξιοποιήσεις ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς να επισκευάζεις το κάστρο.



Με τους αριθμούς 1 ως 6 ενεργοποιείς όπλα και με τα γράμματα A,S,D,F και G αναβαθμίζεις τις άμυνες σου. Απαραίτητα, όμως, δες τις οδηγίες για το Gameplay πριν ξεκινήσεις.



Παίξε Kingdom of the Wind
εδώ




Nordic Chill









Θριάμβευσε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες διαγωνιζόμενος στο Βίαθλο, το Άλμα και το Curling. Με το ποντίκι γίνονται όλοι οι χειρισμοί: Συνεχόμενο κλικ ανάμεσα στα πέδιλα για να προχωράει ο χιονοδρόμος γρήγορα και εντός της «πεπατημένης» ένα κλικ για κάθε βολή στη σκοποβολή, συνεχόμενα κλικ για το άλμα και τρία κλικ για τη ρύθμιση των παραμέτρων στο Curling.



Άντε και με το χρυσό!



Παίξε Nordic Chill
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα