Game 24: Free Games για όλους – 36

Game 24: Free Games για όλους – 36

Where on Earth, Bouncy Draw, Hot Air Bloon, Pac Xon και Gold Panic: Το ΜΕΝ 24 προτείνει μερικά από τα καλύτερα flash παιχνίδια στο Game 24.

Where on Earth, Bouncy Draw, Hot Air Bloon, Pac Xon και Gold Panic: Το ΜΕΝ 24 προτείνει μερικά από τα καλύτερα flash παιχνίδια στο Game 24.
Where on Earth









Καταπληκτικό παιχνιδάκι γεωγραφικών γνώσεων. Όταν σου δίνει ένα κτίριο εσύ προσπαθείς να υποδείξεις την τοποθεσία του σε ένα χάρτη της Γης με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Όσο πιο κοντά πέσεις τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις για να πας στον επόμενο γύρο.



Παίξε Where on Earth
εδώ




Bouncy Draw









Τα πράγματα είναι απλά. Το ρακούν πρέπει να βγει από το φαράγγι και εσύ με το μαγικό στυλό προσπαθείς να κάνεις να αναπηδήσει τραβώντας μια γραμμή από κάτω του.



Παίξε Bouncy Draw
εδώ




Hot Air Bloon









Τα διαβόητα Bloons και ο περίφημος πίθηκος είναι πάλι εδώ με τη μορφή αερόστατου. Κάνοντας κλικ το αερόστατο που μεταφέρει τον πίθηκο ανεβαίνει και η κατάβαση γίνεται με τη βαρύτητα.Προσοχή στα σύννεφα και στα ψηλά δέντρα για να κάνετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ.



Παίξε Hot Air Bloon
εδώ




Pac Xon









Εναλλακτικό Pac Man για λίγους. Εδώ η κίνηση δεν είναι σε λαβύρινθο αλλά ελεύθερη και προσπαθείς να γεμίσεις τα τετράγωνα με προσεκτική κίνηση. Όταν απομακρύνεσαι πολύ από τη βάση ολοκληρώνεις τα τετράγωνα πιο γρήγορα αλλά κινδυνεύεις περισσότερο γιατί τα φαντάσματα μπορούν να σε φάνε ακουμπώντας τη γραμμή που δημιουργείς.



Τα φρουτάκια που σου δίνει είναι power ups οπότε εκμεταλλεύσου τα καταλλήλως.



Παίξε Pac Xon
εδώ




Gold Panic









Ιδιαίτερα ευρηματικό παιχνίδι όπου μεταφέρεις το χρυσό κατά μήκος στοών και τον βάζεις στο καροτσάκι για να πάρεις το μπόνους. Χρειάζεται αρκετή σκέψη για να αποφασίσεις με προσοχή τις κινήσεις σου και πρέπει να συνυπολογίσεις ότι ο χρυσός και οι πέτρες πέφτουν προς τα κάτω και για να τις σπρώξεις πρέπει να είσαι δίπλα τους.



Παίξε Gold Panic
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα