Game 24: Τα 5 κορυφαία Racing Games

Game 24: Τα 5 κορυφαία Racing Games

Replay Racer 2, 3D Rally Racing, Heatwave Racing, Raccoon Racing, Cone Crazy... Το ΜΕΝ 24 κατακτά διαδοχικά πρωταθλήματα οδηγού-κατασκευαστή και αν...

Replay Racer 2, 3D Rally Racing, Heatwave Racing, Raccoon Racing, Cone Crazy… Το ΜΕΝ 24 κατακτά διαδοχικά πρωταθλήματα οδηγού-κατασκευαστή και ανοίγει σαμπάνιες!
Replay Racer 2









Τσίτα τα γκάζια (πάνω βελάκι), πάρε τα στροφιλίκια με τις μπάντες (βελάκια αριστερά – δεξιά), στις φουρκέτες τράβα χειρόφρενο (space) και τι έχεις; Το καλύτερο racing του ίντερνετ!



Το να στρίψεις δεν είναι τόσο ευκολο όσο ακούγεται γιατί η οπτική σου δεν είναι από τη θέση του οδηγού οπότε πρέπει εσύ να μεταφράσεις στο μυαλό σου την κίνηση του αυτοκινήτου. Και γρήγορα γιατί ο χρόνος τρέχει.



Παίξε Replay Racer 2
εδώ




3D Rally Racing









3D ταχύτητα… Τσίτα τα γκάζια με το 3D Rally Racing. Ένα από τα συμπαθητικότερα και “πρωιμότερα” τρισδιάστατα παιχνίδια ταχύτητας. Αν και τα γραφικά του είναι κάτι παραπάνω απο συμπαθητικά, ειδικότερα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για flash game, η απλότητά του είναι τελικά το χαρακτηριστικό εκείνο που “κλέβει” τις εντυπώσεις.



Η επιλογή ανάμεσα σε δύο τύπους αυτοκινήτων (που σε γλιτώνει από το χρονοβόρο ψάξιμο), το εύκολο gameplay και το σχετικά καλό response του αμαξιού στις “βουλές” σας, συνδυάζονται άψογα δημιουργώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Σκοπός; Τίποτα περισσότερο από το να τερματίσετε πρώτοι για να ξεκλειδώστε όλες πίστες.



Παίξε 3D Rally Racing
εδώ




Heatwave Racing









Κάψτε τα λάστιχα… Ένα racing game διαφορετικό από τα άλλα. Οδηγήστε το αυτοκίνητό σας στα όρια, αλλά πάντα με την απαραίτητη προσοχή και δεξιοτεχνία προκειμένου να μην σας πετάξουν οι επικίνδυνες στροφές εκτός πίστας ή στην μπάρα, κάτι που αν φυσικά συμβεί θα επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες για το αμάξωμα του αυτοκινήτου σας. Τα στιλ κόμικ γραφικά, ο όχι και τόσο εύκολος χειρισμός και οι υψηλές ταχύτητες δημιουργούν ένα καθ’όλα εθιστικό παιχνίδι. Σκοπός σας δεν είναι άλλος από το να τερματίσετε πρώτοι. Nascar; Απολύτως Nascar…



Παίξε Heatwave Racing
εδώ




Raccoon Racing









Ράλι ζωικού βασιλείου… Πως να αντισταθεί κανείς στο Raccoon racing. Πολύ απλά δεν μπορεί. Συμπαθητικά τετράποδα (ρακούν, panda, σκυλιά, γατιά κ.α) που οδηγούν αυτοκινητάκια, τα οποία θυμίζουν αρκετά τα (λατρεμένα) καρτ, ακόμα και ταχύπλοα. Σκοπός φυσικά του game δεν είναι άλλος από το να τερματίσεις πρώτος στην κούρσα. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο Α Λ Λ Α…



Η πρωτιά θέλει πονηριά… Χρησιμοποιήστε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο που σας παρέχει το παιχνίδι (power ups), κυρίως αθέμιτο, για να βγάλετε εκτός πορείας τους αντιπάλους σας, να τους καθυστερήσετε και γενικότερα ό,τι είναι δυνατό για να τους βγάλετε προσωρινά από τη μέση. Προχωρήστε επίπεδα και ξεκλειδώστε νέους χαρακτήρες αλλά και καινούριες πίστες. Θυμίζοντας αρκετά το all time classic Mario Kart, το Raccoon Racing υπόσχεται πολλές ώρες ποιοτικού gaming.



Παίξε Raccoon Racing
εδώ




Cone Crazy









Κανονικά το σωστό θα ήταν να προσπαθείς να περάσεις ανάμεσα από τους κώνους χωρίς να τους ρίξεις. Αλλά στο Cone Crazy προσπαθείς να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Οδηγάς σαν τρελός και όποιον κώνο πάρει ο χάρος.



Για να κάνεις υψηλό σκορ ένα κολπάκι είναι τέρμα γκάζι και τέρμα κομμένο το τιμόνι μέχρι να καθαρίσεις μια περιοχή. Μετά αφήνεις λίγο το τιμόνι για να αλλάξει τροχιά το αυτοκίνητο και να μεταφερθείς λίγο πιο δίπλα. Αν καθαρίσεις μια γωνία μην περιμένεις να γυρίσεις για να πας αλλού!



Τέρμα όπισθεν και έφτασες.



Παίξε Cone Crazy
εδώ !

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα