Γιατί δεν μπορείς να ποστάρεις τίποτα στο facebook;

Γιατί δεν μπορείς να ποστάρεις τίποτα στο facebook;

Για άλλη μια φορά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης "κόλλησε" και άφησε εκατομμύρια χρήστες με την "όρεξη" να ποστάρουν το οτιδήποτε στον τοίχο τους. Πώς θα "παρακάμψετε" το πρόβλημα

Εδώ και αρκετές ώρες οι χρήστες του Facebook παρατηρούν μια δυσκολία να αναρτήσουν το ο, τι δήποτε στο λογαριασμό τους. Χωρίς να έχει προκύψει κάποια ανακοίνωση από πλευράς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είναι σχεδόν αδύνατο για τον οποιονδήποτε να μοιραστεί άρθρα και υλικό από το διαδίκτυο στο facebook.

Το φαινόμενο παρατήρησε και ο βρετανικός Independent, που σχολιάζει πως ενώ οι υπόλοιπες λειτουργίες του facebook φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, οι αναρτήσεις συνεχίζουν να παρουσιάζουν πρόβλημα. Μάλιστα η ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού μέσου συνδέει την ατυχή στιγμή με την ημέρα των βρετανικών εκλογών, σχολιάζοντας πως έτσι είναι αδύνατο για τους ψηοφόρους να μοιραστούν το οτιδήποτε για την εκλογική διαδικασία.

Ωστόσο, εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να μοιράζεστε τα άρθρα του News 24/7 με τον εξής τρόπο. Αντί να πάρετε με επικόλληση το URL Link, επιλέξτε το κουμπί του facebook στο πάνω και το κάτω μέρος κάθε δημοσίευσης. Από εκεί θα βρεθείτε σε ένα νέο παράθυρο, το οποίο μπορεί να δημοσιεύσει το κείμενο που σας ενδιαφέρει στο facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα