Γνώρισε νέο κόσμο μέσα από τον κόσμο του Badoo

Γνώρισε νέο κόσμο μέσα από τον κόσμο του Badoo

Από την εποχή που οι ερωτευμένοι αντάλλασσαν ραβασάκια μέχρι τα σύγχρονα παγκόσμια application γνωριμιών, οι γνωριμίες του σήμερα γίνονται πιο εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα

Κάνουμε ηλεκτρονικά τις συναλλαγές μας, διατηρούμε μέσα από την ανταλλαγή μηνυμάτων και φωτογραφιών ουσιαστική επαφή με συγγενείς και φίλους, ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις σε όλον τον κόσμο και δικτυωνόμαστε. Η τεχνολογία δεν έχει απλά εντρυφήσει στην καθημερινότητά μας, αλλά αποτελεί και αναπόσπαστο στοιχείο της.

Αναλογιζόμενοι λοιπόν την συνήθειές μας, όπου σχεδόν κάθε στιγμή της ημέρας μας έχει ως σημείο αναφοράς της μία μικρή οθόνη κινητού ή μία μεγαλύτερη οθόνη υπολογιστή, φαντάζει ως το πλέον λογικό και οι σχέσεις μας να διευκολύνονται, ή και να δημιουργούνται εξ ολοκλήρου από την τεχνολογία. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για κάτι ξένο σε εμάς, καθώς ήδη από την εμφάνιση των πρώτων κινητών ξεκινήσαμε να τα χρησιμοποιούμε για να φλερτάρουμε και να επικοινωνούμε μέσα από μηνύματα, ενώ στη συνέχεια αυτές οι συζητήσεις μεταφέρθηκαν σε online πλατφόρμες των υπολογιστών μας. Λίγο αργότερα τα social media ήρθαν να περιπλέξουν το πεδίο, καθώς πολλές φορές οι διαθέσεις των συμμετεχόντων δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες: κατά πόσο θέλουν πράγματι να γνωρίσουν κόσμο ή απλά να περάσουν την ώρα τους, χωρίς καμία πρόθεση να πάνε στο επόμενο βήμα; Εφαρμογές online γνωριμιών όπως το Badoo, το οποίο διαθέτει περισσότερους από 360 εκ. χρήστες παγκοσμίως, ενώ έχει ξεκινήσει να γίνεται δημοφιλής και στην Ελλάδα, ήρθε να δώσει τη λύση, καθώς οι χρήστες του φαίνεται να είναι σαφώς πιο κατασταλαγμένοι ως προς το τι αναζητούν: καινούργιους φίλους, chat ή dating. Δημιουργώντας τον λογαριασμό του ο κάθε χρήστης απαντάει σε ορισμένα απλά ερωτήματα σχετικά με τις προτιμήσεις και τις αναζητήσεις του, ώστε η πλατφόρμα να μπορέσει να τον διευκολύνει και του προτείνει αντίστοιχα πρόσωπα που έχουν τις ίδιες επιθυμίες. Παιχνιδιάρικο, χρηστικό και αποτελεσματικό, το Badoo είναι μία σύγχρονη εφαρμογή που διευκολύνει τις γνωριμίες και την επικοινωνία.

Επιπλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και εφαρμογών όπως το Badoo οι γυναίκες του σήμερα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν, να φλερτάρουν και να γνωρίσουν κόσμο, χωρίς να ξεροσταλίαζουν για το αν θα έρθει να τους μιλήσει κάποιος σε ένα μπαρ γεμάτο φασαρία και καπνό. Το αν η γραπτή επικοινωνία θα μετουσιωθεί σε γνωριμία από κοντά είναι καθαρά δική της απόφαση. Άλλωστε, το chatting εξ ορισμού δεν είναι δεσμευτικό, καθώς ο καθένας μπορεί να συντηρεί πολλαπλές συνομιλίες στον ίδιο χρόνο, χωρίς να υπάρχει το αίσθημα της αποκλειστικότητας. Πιο αυτόνομες, αποφασιστικές και διεκδικητικές, χωρίς να χάνουν τον χρόνο τους και παραμένοντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον, οι γυναίκες, όπως και οι άντρες, έχουν τον τελευταίο λόγο των επιλογών τους.

Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα