Hellgate: London Preview

Hellgate: London Preview

Ετοιμαστείτε να πολεμήσετε σε ένα μολυσμένο από δαίμονες Λονδίνο αυτό το φθινόπωρο! Έρχεται σύντομα το Helgate. Παιχνίδι είναι, μη τρελαίνεστε

Ετοιμαστείτε να πολεμήσετε σε ένα μολυσμένο από δαίμονες Λονδίνο αυτό το φθινόπωρο! Η Electronic Arts και η NAMCO BANDAI Games America ανήγγειλε πρόσφατα ότι το Hellgate: London, ο νεότερος τίτλος της Flagship Studios, θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στην Ευρώπη στις 2 Νοεμβρίου για το PC. Το Hellgate: London αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των παιχνιδιών RPG, που συνδυάζει το εθιστικό gameplay παραδοσιακού RPG με την δράση των first-person shooters.



Το Hellgate: London προσφέρει ατελείωτη δράση με ένα απίστευτο αριθμό από πίστες, αντικείμενα και αντιπάλους. Ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει έναν ηρωικό χαρακτήρα, να ολοκληρώσει γρίφους και να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο αριθμό από δαίμονες με σκοπό να ξετυλίξει το βαθύ και πλούσιο σενάριο του παιχνιδιού.



Διαθέτοντας ένα δυνατό και εύκαμπτο σύστημα από ξόρκια και μαγικά όπως επίσης μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά και αντικείμενα ώστε να μπορεί ο κάθε παίκτης να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό ήρωα.



Ενώ πολύ παίκτες προτιμούν να σκοτώνουν τους δαίμονες μόνοι τους, τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχετε στο online παιχνίδι, σχηματίζοντας ομάδα με τους φίλους σας με σκοπό να σώσετε το Λονδίνο, σε ένα ασφαλές και εύχρηστο server.



Για αυτούς τους παίκτες που θέλουν να εκτείνουν την εμπειρία τους παίζοντας Hellgate: London, η Flagship προσφέρει μια προαιρετική συνδρομή με την οποία θα μπορεί ο κάθε παίκτης να έχει πρόσβαση σε μία τεράστια βάση δεδομένων η οποία θα περιέχει περισσότερους γρίφους, classes χαρακτήρων, δαίμονες, αντικείμενα, κλπ.



Για πληροφορίες σχετικά με το Hellgate: London, επισκευθείτε τη ιστοσελίδα της EA Games ή το επίσημο website του παιχνιδιού.




Βίντεο



Δείτε το full trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα