HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond

Το Touch Diamond προσφέρει στο χρήστη μια διαδραστική εμπειρία μέσω των εντυπωσιακών τρισδιάστατων γραφικών του

Το Touch Diamond προσφέρει στο χρήστη μια διαδραστική εμπειρία μέσω των εντυπωσιακών τρισδιάστατων γραφικών του και του νέου, ειδικά σχεδιασμένου, web browser. Το HTC Touch Diamond συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και την ευχρηστία με το νέο τρισδιάστατο interface TouchFLO 3D. Με το TouchFLO 3D η πρόσβαση στις επαφές, τα μηνύματα, τα email, τις φωτογραφίες, τη μουσική ή τον καιρό, γίνεται ψυχαγωγία. Η νέα συσκευή προσφέρει για πρώτη φορά ένα νέο αμφίδρομο περιβάλλον, που ανταποκρίνεται εύκολα στο άγγιγμα.




Το HTC Touch Diamond προσφέρει μια ασυναγώνιστη mobile Internet εμπειρία, με ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης περιεχομένου HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) που φτάνουν τα 7.2 Mbps και ασύρματη σύνδεση HSUPA (High Speed Uplink Packet Access).



Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η HTC παρέχει στο Touch Diamond ένα νέο, ειδικά σχεδιασμένο web browser, που επιτρέπει καλύτερη προβολή των ιστοσελίδων και ευκολότερη πλοήγηση. Έτσι οι χρήστες του μπορούν να κάνουν ζουμ σε ιστοσελίδες με ένα άγγιγμα και αυτόματα να προβάλουν το περιεχόμενο τους βελτιστοποιημένο, κατά τρόπο τέτοιο, που να χωράει στην οθόνη της συσκευής.








Περιστρέφοντας την οθόνη, η διάταξη της ιστοσελίδας αλλάζει αυτόματα από κάθετη σε οριζόντια και το αντίστροφο. Επιπλέον, η νέα συσκευή ενσωματώνει μια προσαρμοσμένη – ειδικά αναπτυγμένη από την HTC – εφαρμογή YouTube.








Το νέο smartphone είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χωράει άνετα στην παλάμη του χρήστη. Εναρμονίζει τις έντονες αντιθέσεις των στοιχείων του μετάλλου με τα γεωμετρικά πολύεδρα, προσφέροντας στο χρήστη ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ.








Παρά το διακριτικό και συμπαγές μέγεθός του, παρέχει έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη VGA 2,8 ιντσών και η ενσωματωμένη κάμερα με αυτόματη εστίαση, είναι μερικά μόνο από αυτά.



Στο επόμενο βίντεο δείτε την παρουσίαση όλων των λειτουργιών του νέου κινητού της HTC








Το Touch Diamond διατίθεται αρχικά από το εμπορικό δίκτυο της Cosmote (καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕshops) στην τιμή των 600 ευρώ περίπου, χωρίς συμβόλαιο. Στα τέλη Αυγούστου θα διατεθεί και από τις υπόλοιπες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.









Τεχνικά χαρακτηριστικά




Λειτουργικό σύστημα: Windows Mobile® 6.1 Professional


Επεξεργαστής: Qualcomm MSM 7201ATM 528MHz


Μνήμη: 4 GB Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, 256 MB flash, 192 MB RAM


Συνδεσιμότητα: WCDMA / HSPA: 900/2100MHz. HSDPA 7.2 Mbps και HSUPA


GPS: GPS/AGPS


Οθόνη: 2.8 ιντσών VGA οθόνη αφής


Κάμερα: 3.2MP, with video calling


WiFi 802.11b/g


Bluetooth: 2.0 με EDR


Συνδεσιμότητα: Ext USB (mini-USB, USB 2.0 High-Speed), audio jack in one


Μπαταρία: 900 mAh


Χρόνος ομιλίας: GSM: Έως 4 ώρες


Χρόνος αναμονής: GSM: Έως 300 ώρες /100 ώρες με χρήση push email


Διαστάσεις: 102 x 51 x 11.33 χιλιοστά


Βάρος: 110 γραμμάρια



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα