HUAWEI: Το ιδανικό “πολυεργαλείο” στην τσέπη σας

HUAWEI: Το ιδανικό “πολυεργαλείο” στην τσέπη σας

Η νέα σειρά P50 και το nova 9SE έρχονται να απογειώσουν την εμπειρία των smartphones, με πρωτότυπες και καινοτόμες εφαρμογές.

Το καλοκαίρι έφθασε και μαζί μ’ αυτό και οι διακοπές μας. Και τι καλύτερο από το να «κρατήσεις» για πάντα αυτές τις στιγμές ανεμελιάς και καλοπέρασης. Αυτό ακριβώς φιλοδοξεί να κάνει η νέα σειρά P50 (P50 Pro – P50 Pocket) και το NOVA 9SE, τα νέα smartphones της HUAWEI, τα οποία έρχονται να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και… φωτεινότερη.

Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε σε μια παραλία και μπροστά σας βλέπετε τον ήλιο να δύει. Χιλιάδες χρώματα «χύνονται» στον ουρανό, δημιουργώντας μιας υπέροχη εικόνα. Με το P50 Pro έχετε τη δυνατότητα να την «αιχμαλωτίσετε» για πάντα. Όπως ακριβώς είναι, χωρίς την παραμικρή αλλοίωση.

Χάρη στην κάμερα True-Form Dual-Matrix, η οποία προσφέρει απόδοση καλύτερη των συνηθισμένων smartphones, μπορείτε να αποτυπώσετε αυτό που βλέπετε με πραγματικά χρώματα και αυξημένη ευκρίνεια.

Η οθόνη True-Chroma, παράλληλα, υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια διαφορετικά χρώματα, κάτι που καθιστά εφικτή την αποτύπωση κάθε πιθανού και απίθανου χρωματικού συνδυασμού. Είτε ενός ηλιοβασιλέματος, είτε ενός ενσταντανέ στη βάφτιση του παιδιού σας.

Με μεγάλη οθόνη, ώστε να μπορείτε να γράψετε -για παράδειγμα- ένα επείγον εργασιακό μέιλ ή να διαβάσετε το αγαπημένο σας e-book κάτω από την ομπρέλα θαλάσσης ή όπου αλλού επιθυμείτε (διαθέτει ρύθμιση φωτισμού για να μην υπάρχει καταπόνηση των ματιών), αλλά και μικρότερο βάρος, ώστε να το νιώθετε καλύτερα στο χέρι σας, το νέο 950 Pro της HUAWEI αποτελεί τη must επιλογή για τον καθένα.

Την ίδια ώρα, η ισχυρή μπαταρία (4.360 mAh) εξασφαλίζει αυτονομία αρκετών ωρών, κάτι που σας επιτρέπει να μην αγχώνεστε για το πού θα βρείτε πρίζα να το φορτίσετε, αν -για παράδειγμα- έχετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο ή το πλοίο. Μπορείτε άνετα να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές ή ταινίες, χωρίς το άγχος της μπαταρίας.

Αλλά ας μην ξεχνάμε και το Instagram, καθώς με την 64 MP κάμερα, η οποία διαθέτει τηλεφακό τύπου περισκοπίου, μπορείτε να φέρετε κοντά σας όλα τα μακρινά αντικείμενα. Χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Ταυτόχρονα, το HUAWEI XD Optics βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας, ενώ οι αναβαθμισμένες λειτουργίες διορθώνουν ακόμη και τις στραβές ή θολές φωτογραφίες.

Μ’ αυτό τον τρόπο είστε σίγουροι ότι μπορείτε να απαθανατίσετε κάθε «εικόνα» που σας τραβάει την προσοχή ή σας μαγεύει, όσο κακή κι αν είναι η λήψη.

Κι αν θέλετε να διασκεδάσετε με τους φίλους ή τα παιδιά σας, γι’ αυτό φροντίζουν τα «μαγικά κόλπα» της Τεχνητής Νοημοσύνης. Με τη λειτουργία AI Remove μπορείτε να «εξαφανίσετε» διάφορα αντικείμενα, ενώ με τη λειτουργία AI Cinemagraph μπορείτε να τραβήξετε βίντεο ένα κινούμενο αντικείμενο σε μια σταθερή σκηνή. Κι όλα αυτά από 1.199 ευρώ.

Εάν πάλι είστε «λάτρεις» των selfie, τότε ρίξτε μια ματιά στο HUAWEI P50 Pocket. Η Ultra Spectrum Image Technology σας επιτρέπει να τραβάτε τις καλύτερες φωτογραφίες με την πίσω κάμερα και να εξερευνάτε αόρατα χρώματα της φύσης με τη λειτουργία Ultra Spectrum Fluorescence Photography.

Το μυστικό είναι όμως, στη δυνατότητα αναδίπλωσης του smartphone. Διπλώνει και μικραίνει, ώστε να φυλάσσεται στην τσέπη σας, όσο μικρή κι αν είναι αυτή. Θα μπορείτε να κάθεστε για καφέ ή για φαγητό, χωρίς να σας ενοχλεί στο παντελόνι ή το τζιν. Με τιμή μόλις 1.299 ευρώ.

Σε τίποτα δεν υστερεί και το HUAWEI NOVA 9SE, το οποίο πέραν του υπέροχου design και της 3D γυάλινης πλάτης, μπορείτε να έχετε γρήγορη και καλύτερη πρόσβαση σε κάθε σας αρχείο. Πώς γίνεται αυτό;

Με το νέο κατανεμημένο σύστημα αρχείων, χάρη στο οποίο χαζεύετε ανά πάσα στιγμή έγγραφα ή φωτογραφίες από το laptop. Και μάλιστα χωρίς καλώδιο. Μια πραγματική διευκόλυνση, ιδίως για όσους χρησιμοποιούν το smartphone για τη δουλειά τους. Και μάλιστα, στην προσιτή τιμή των 349 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα