‘I’m CEO, Bitch’. Μαρκ Ζούκερμπεργκ, πιπέρι! Τι κάρτα είναι αυτή!

‘I’m CEO, Bitch’. Μαρκ Ζούκερμπεργκ, πιπέρι! Τι κάρτα είναι αυτή!

Ο άνθρωπος που σχεδίασε την πρώτη επαγγελματική κάρτα του ιδρυτή του Facebook, θυμάται τον αυθόρμητο και άπειρο τότε Ζούκερμπεργκ

Η πρώτη επαγγελματική κάρτα ενός προσώπου είναι αυτές που αποτυπώνουν καλύτερα από κάθε άλλη την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του. Έτσι λέγεται τουλάχιστον. Όπως και να ‘χει, αυτό φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος στην πρώτη κάρτα του επέλεξε να γράψει “I’m CEO, Bitch”.

Μπορεί έκτοτε να άλλαξε αρκετές επαγγελματικές κάρτες, όμως αυτή είναι που ο κόσμος θυμάται περισσότερο, για ευνόητους προφανώς λόγους. Οι συνάδελφοί του την περιγράφουν μάλιστα, ως “την τέλεια αποτύπωση της νοοτροπίας της εταιρείας εκείνη την περίοδο”.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής της κάρτας, Bryan Veloso, λέει πως ήταν ένα “από τα πιο ευτυχή ατυχήματα” που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία.

Οι κάρτες έχουν υποστεί αλλαγές έκτοτε, καθώς και η ίδια η εταιρεία έχει αφήσει πολύ πίσω της το πρώτο νεανικό στάδιο, αν και η μινιμαλιστική εμφάνισή της, σε συνδυασμό με την τόσο δυναμική ατάκα του Ζούκερμπεργκ, περιγράφουν απόλυτα την επανάσταση που έφερε το Facebook στα social media.

Ο Veloso θυμάται, ότι εκείνη την εποχή, ο Ζούκερμπεργκ είχε ως είδωλο τον ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, του οποίου θαύμαζε το επιθετικό στυλ.

Σε μία από τις πρώτες αυτές συναντήσεις μας, ήταν που σκέφτηκε το “I’m CEO, Bitch”.

“Λόγω της σχέσης που είχαμε τότε με τον Μαρκ, ένιωθα πολύ άνετα να το γράψω στην κάρτα. Κι έτσι απλά, το γράψαμε”, λέει ο Veloso.

(Με πληροφορίες από Business Insider)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα