iPhone 7: Η Amazon αποκάλυψε το κινητό πριν την επίσημη παρουσίαση

iPhone 7: Η Amazon αποκάλυψε το κινητό πριν την επίσημη παρουσίαση

Γκάφα ολκής από την Amazon, που έβγαλε "στη φόρα" εικόνες και παρελκόμενα του νέου κινητού της Apple πριν αυτό παρουσιαστεί επίσημα από την εταιρία

Οι fan της τεχνολογίας και συγκεκριμένα των προϊόντων του αμερικανικού κολοσσού Apple, περίμεναν πώς και πως αυτή την ημέρα. Την ημέρα της παρουσίασης του νέου iPhone 7, το live event του οποίου όπως και των προκατόχων του, γίνεται πάντα το talk of the globe.

Η Amazon λοιπόν, φαίνεται πως παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό και ανέβασε στο δίκτυό της την ειδική ιστοσελίδα για το νέο απόκτημα της Apple παρουσιάζοντάς το ουσιαστικά πριν την επίσημη πρώτη του στο event της Apple. Για την ακρίβεια η σελίδα παρουσίαζε το κινητό μαζί με επτά ξεχωριστά αξεσουάρ μια ώρα πριν ξεκινήσει το live event.

 

Οι φωτογραφίες αποκάλυπταν τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του κινητού, αλλά και τα νέα ακουστικά για το κινητό τηλέφωνο που “απαλλάχθηκαν” από τα καλώδια και κυκλοφορούν σε bluetooth. Επιπλέον, η Amazon αποκάλυπτε και ορισμένες θήκες για το έξυπνο κινητό.

Λίγο αργότερα φυσικά και αφού έγινε αντιληπτή η γκάφα, οι διαχειριστές κατέβασαν τη σελίδα και στη θέση της έβλεπε κανείς ένα χαριτωμένο σκυλάκι να μας ανακοινώνει πως η εν λόγω σελίδα δεν υπάρχει.

ΠΗΓΗ GIZMODO

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα