iPhone 7: Η καινοτομία της διπλής κάμερας που έχουμε ξαναδεί

iPhone 7: Η καινοτομία της διπλής κάμερας που έχουμε ξαναδεί

Η λαμπερή παρουσίαση του υπερσύγχρονου συστήματος της διπλής κάμερας, που όμως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει σε έξυπνο κινητό (pics+vid)

Η Apple κατορθώνει κάθε χρόνο να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του High Tech κόσμου, στην ζωντανή σε παγκόσμια μετάδοση παρουσίαση. Αυτή τη φορά, για την επίσημη πρώτη του νέου της διαμαντιού, iPhone 7 και των συν αυτώ τεχνολογικών γκάτζετ.

Εκείνο που ξεχώρισε από το νέο iPhone 7 είναι, εκτός από την έλλειψη επιλογής λευκού χρώματος (!!!) η διπλή κάμερα στην έκδοση Plus, στην πλάτη του κινητού. Οι δύο κάμερες 12MP, θα λειτουργούν, η μία είναι τηλεφακός και η άλλη ευρυγώνιος φακός. Η διπλή κάμερα στην πλάτη του συνδυάζει δυο αισθητήρες που λειτουργούν ως 2x optical zoom, όπως η κάμερα των LG G5 και LG V20. Μια λειτουργία που υπόσχεται μοναδικά αποτελέσματα, πιο αποτελεσματικό zoom και καθαρές φωτογραφίες. Έλα όμως που το… έχουμε ξαναδεί το έργο!!

 

Το μοντέλο της HUAWEI P9 ήταν εκείνο που σε συνεργασία με την Leica (για τους φωτογραφικούς φακούς) είχε παρουσιάσει το σύστημα διπλής κάμερας στην πλάτη του. Το dual-lens όπως αναφέρει η εταιρία προσφέρει περισσότερο φως, καθαρότητα σε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο. Δύο αισθητήρες, ο ένας RGB και ο άλλος μονόχρωμος προσφέρουν ιδιαίτερη απόδοση στη φωτογραφία που συνδυάζει τα χρώματα του ενός με την ασπρόμαυρη λεπτομέρεια του άλλου.

 

Η εταιρία κινητών τηλεφώνων μάλιστα είχε επιστρατεύσει την εντυπωσιακή Σκάρλετ Γιόχανσον και τον man of steel Χένρι Καβίλ για την προώθηση του μοντέλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα