Lair για PLAYSTATION3 – PREVIEW

Lair για PLAYSTATION3 – PREVIEW

Η Sony Computer Entertainment επιβεβαίωσε την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Lair το φθινόπωρο του 2007, αποκλειστικά για το PLAYSTATION3

Η Sony Computer Entertainment επιβεβαίωσε την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Lair το φθινόπωρο του 2007, αποκλειστικά για το PLAYSTATION3. Ο νέος τίτλος, είναι μια μοναδική περιπέτεια δράσης και φαντασίας, η οποία αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του συστήματος ψυχαγωγίας PLAYSTATION3 με full-HD γραφικά ανάλυσης 1.080p και αυθεντικό πολυκάναλο ήχο 7.1, αλλά και χρήση του συστήματος ανίχνευσης κίνησης του SIXAXIS.



Σε έναν πλανήτη που οδεύει προς την ερήμωση, εξαιτίας εχθροπραξιών και φυσικών καταστροφών, μία κλήση για ειρήνη μετατρέπεται σε λουτρό αίματος με φόντο την προδοσία και την εξαπάτηση.



Όλα αυτά αποτελούν την αφορμή για να αποκαλυφθεί το Lair αποκλειστικά για το σύστημα ψυχαγωγίας PLAYSTATION3. Παίζοντας το ρόλο του πολεμιστή Rohn, πρέπει να κατατροπώσετε τον πολεμοχαρή Mokai, προκειμένου να σώσετε τον πολιτισμό των Asylian.



Μετακινείστε με έναν αδηφάγο δράκοντα –εκπαιδευμένο για θανατηφόρες μάχες τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος και μαζί θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τη μοίρα του πλανήτη, ο οποίος βαδίζει προς την οριστική εξαφάνιση. Για να το πετύχετε θα πρέπει να παλέψετε «με νύχια και με δόντια» με αντιμέτωπους χιλιάδες εχθρούς, αλλά και τα πολεμοχαρή θηρία τους.




To trailer



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί









Βασικά χαρακτηριστικά




Επικό σενάριο: Με περισσότερα από 60 λεπτά κινηματογραφικών σκηνών και επαγγελματικού σπικάζ, το Lair εξυφαίνει την ιστορία μιας ηρωικής μάχης σε ένα κόσμο άγριων τεράτων, ενώ ο πολιτισμένος πλανήτης «αποκρούει» την επίθεση ενός αμείλικτου στρατού.




Εκθαμβωτικά γραφικά σε ανάλυση 1080p: Με μαγευτικά γραφικά υψηλής ευκρίνειας (σε 30-καρέ-το-δευτερόλεπτο), το Lair είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια εγγενούς ανάλυσης 1080p, που προσφέρει ανατριχιαστικά ρεαλιστική παρουσίαση.




Σφοδρές μάχες σε έδαφος και αέρα: Οι άγριες αναμετρήσεις στο έδαφος και τον αέρα εκτινάσσουν τους παίκτες σε ένα περιβάλλον επικών μαχών με αντίπαλους δράκους, τέρατα, θωρηκτά και στρατούς, οι οποίοι αποτελούνται από χιλιάδες στρατιώτες.




Μάχες με γιγάντια τέρατα: Αντιμετωπίστε θηριώδη τέρατα ανυπολόγιστων διαστάσεων. Ανάμεσα τους και ένα τεράστιο θαλάσσιο ερπετό με μήκος που ξεπερνά το ένα μίλι!




Πλήρης εκμετάλλευση του χειριστηρίου SIXAXIS: Υποστηρίζοντας πλήρως το χειρισμό μέσω κίνησης και την αναγνώριση «χειρονομιών», το ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS επιτρέπει στροφές 180 μοιρών, «βουτιές» και επιθέσεις, μέσω του συστήματος ανίχνευσης κίνησης.




Gameplay βασισμένο σε αποστολές: Το στρωτό και ρέον gameplay «παντρεύει» τις αποστολές με το ξεδίπλωμα της ιστορίας και επιτρέπει την «επιρροή» στην έκβαση των μαχών, μέσω της καταστροφής λεγεώνων στρατιωτών, θηριωδών δράκων των 40 τόνων και εξαφάνισης των προμηθειών και του εξοπλισμού τους, με τελικό σκοπό τη διάσωση του πολιτισμού.




Αναβαθμίσεις, μετάλλια και Leaderboards: Κερδίστε ικανότητες και αναβαθμίσεις κάθε φορά που ολοκληρώνετε τις αποστολές σας και μετάλλια βάσει των συνολικών επιδόσεων σας. Στη συνέχεια συγκρίνετε τα στατιστικά σας με άλλους gamers μέσω των online leaderboards και συζητήστε στα διαδικτυακά φόρουμ τρόπους για να πετύχετε καλύτερα σκορ.




Πραγματικός 7.1 Surround ήχος: Ο ασυμπίεστος 7.1 surround ήχος «βυθίζει» τους χρήστες σε μια αληθινή εμπειρία gaming και τους επιτρέπει να ακούν τις κραυγές των μαχών, τους βρυχηθμούς των δράκων, το «τρίξιμο» της φλόγα και εν τέλει να βιώνουν την ένταση ενός αδυσώπητου πολέμου.




Εκπληκτική ορχηστρική μουσική επένδυση: Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος κινηματογραφικός συνθέτης John Debney (Sin City, The Passion of the Christ) υπογραμμίζει την εξέλιξη του σεναρίου και του gameplay με ένα σαρωτικό, άκρως συναισθηματικό soundtrack.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα