LG GSA-H55L και GSA-H55N

LG GSA-H55L και GSA-H55N

Οι νέες GSA-H55L & GSA-H55N διακρίνονται για την εξελιγμένη τεχνολογία SecurDisc που διαθέτουν, καθώς και για τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρ...

Οι νέες GSA-H55L & GSA-H55N διακρίνονται για την εξελιγμένη τεχνολογία SecurDisc που διαθέτουν, καθώς και για τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν στον χρήστη.Η LG Electronics παρουσιάζει δυο νέες πρωτοποριακές συσκευές εγγραφής, τις GSA-H55L και GSA-H55N, που έρχονται για να προστεθούν στη μεγάλη γκάμα προϊόντων της LG και να αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στον τομέα των DVD RW.



Οι GSA-H55L & GSA-H55N είναι η τελευταία πρόταση της LG Electronics στον τομέα των συσκευών εγγραφής DVD και χάρη σε μια σειρά μοναδικών τεχνικών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών ανάγονται σε κορυφαίο προϊόν.



Με τις GSA-H55L & GSA-H55N μπορεί κανείς να αναπαράγει οποιοδήποτε ψηφιακό περιεχόμενο εικόνας και ήχου, να δει την αγαπημένη του ταινία και φωτογραφικό υλικό. Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς υπάρχει δυνατότητα εγγραφής DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/RW.



Επιπλέον, οι νέες συσκευές εγγραφής διαθέτουν την τεχνολογία SecurDisc που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να απαγορεύσει σε άλλο άτομο, την οποιαδήποτε πρόσβαση σε δεδομένα που έχει αποθηκεύσει σε οπτικό δίσκο.



Ακόμα, χάρη στη SecurDisc, παρέχεται η δυνατότητα προστασίας των δεδομένων του χρήστη, μέσω ενός κωδικού που ο ίδιος επιλέγει, ενώ παράλληλα ελέγχονται τυχόν αλλαγές στα δεδομένα, μέσω ενός ειδικού προγράμματος και γίνεται η πιστοποίηση προέλευσης των δεδομένων, με την ψηφιακή υπογραφή του χρήστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα