Lifebook: Τα νέα notebooks της Fujitsu

Lifebook: Τα νέα notebooks της Fujitsu

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK καλύπτουν τις ανάγκες όλων μ’ ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών, από την βασική καθημερινή χρήση και εφαρμογές γραφ...

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK καλύπτουν τις ανάγκες όλων μ’ ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών, από την βασική καθημερινή χρήση και εφαρμογές γραφείου (all-round), μέχρι την εταιρική χρήση της κατηγορίας advanced και superior.Στην κατηγορία advanced και superior ανήκουν τα φορητά LIFEBOOK E780, LIFEBOOK S760, LIFEBOOK S710, LIFEBOOK P770 , ενώ οι φορητοί LIFEBOOK NH570 και LIFEBOOK AH550 της κατηγορίας all-round αποτελούν αξιόπιστους φορητούς υπολογιστές.



Όλοι οι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK, περνούν από τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας στο εργαστηριακό περιβάλλον Qfinity. Η κατασκευή τους γίνεται με βάση τα Ιαπωνικά πρότυπα ποιότητας (TQM).

Σύμφωνα με αυτά, εφαρμόζονται 7 διαφορετικοί ποιοτικοί έλεγχοι, ώστε να βεβαιωθεί ότι τα LIFEBOOK:



Είναι ανθεκτικά και αντέχουν τη σύγκρουση από την πτώση σε περίπτωση ατυχήματος



Αντέχουν σε απότομη σύγκρουση διατηρώντας παράλληλα πλήρη λειτουργικότητα.



Είναι ανθεκτικά σε κραδασμούς.



Διαθέτουν οθόνη που δεν σπάει ή ραγίζει όταν δέχεται πίεση.



Οι αρμοί τους υπερβαίνουν τη διάρκεια ζωής από άνοιγμα και κλείσιμο.



Όλα τα μέρη του πληκτρολογίου τους είναι ανθεκτικά σε όλες τις μορφές συνεχούς πίεσης. Το πληκτρολόγιο εκτίθεται συνεχώς σε πίεση.



Έχουν θύρες (π.χ. μετασχηματιστή, USB, PS / 2 και PC card) εξαιρετικά ανθεκτικές. Η δοκιμή περιλαμβάνει επανειλημμένα εισαγωγή, αφαίρεση, και τράβηγμα καλωδίων με μεγάλη δύναμη.



Τα νέα μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστές 2010 Intel Core i3/i5/i7. H τεχνολογία Intel Hyper-Threading επιτρέπει σε κάθε πυρήνα επεξεργαστή να εργάζεται σε δύο εργασίες κατά τον ίδιο χρόνο, ενώ εκείνη της Intel Turbo Boost αυτόματα επιταχύνει τον επεξεργαστή, όταν ο φόρτος εργασίας του χρήστη απαιτεί επιπλέον απόδοση. Τα περισσότερα μοντέλα δεν ξεπερνούν σε βάρος τα 2,5 κιλά. Διαθέτουν μεγάλης διάρκειας μπαταρία, αδιάβροχο (spill proof) πληκτρολόγιο.



Με το νέο Fujitsu 3D Shock Sensor μειώνετε κίνδυνος απώλειας δεδομένων του σκληρού δίσκου. Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων σου επιτρέπει να κρυπτογραφήσεις αρχεία και φακέλους, προστατεύοντας τα απόρρητα δεδομένα τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Με ένα πέρασμα του δακτυλικού σους αποτυπώματος μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο σύστημά σου, σε τραπεζικές υπηρεσίες μέσω Διαδικτύου ή σε άλλες εφαρμογές.



Επίσης, με τη λειτουργία Advanced Theft Protection ο υπολογιστής μπορεί είτε να απενεργοποιηθεί αυτόματα (από τη στιγμή που δεν συνδεθεί με το Absolute Monitoring Centre για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα), είτε να απενεργοποιηθεί απομακρυσμένα, να σβηστούν τα αρχεία και να εντοπιστεί σε περίπτωση κλοπής. Μόλις το σύστημα ανακτηθεί, είναι δυνατό να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.



Όλοι οι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK προσφέρονται με standard εγγύηση από 2 έως 4 χρόνια Collect & Return, που περιλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή, επισκευή, και επιστροφή του συστήματος στο χώρο του πελάτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα