Lite-On Blu Ray-ROM

Lite-On Blu Ray-ROM

Η BSI ανακοίνωσε την διάθεση του νέου Lite-On BD-ROM, με δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray Disk

Το πρώτο Blu Ray-ROM από την LiteOn και την BSI άμεσα διαθέσιμο. Η BSI ανακοίνωσε την διάθεση του νέου Lite-On BD-ROM, με δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray Disk. Έτσι, η αναπαραγωγή High Definition προγράμματος από τον υπολογιστή γίνεται μια απλή και προσιτή υπόθεση για όλους.



Το Lite-On DH-4O1S αποτελεί τον πρώτο οδηγό BD-ROM στον κόσμο και εκτός από Blu-ray, η συσκευή αναπαραγάγει δίσκους DVD+/-R(W) καθώς και CD-R(W). Εγκαθιστώντας το DH-4O1S στον υπολογιστή, αυτός μετατρέπεται σε ένα HD player.



Εάν μάλιστα ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο Home Cinema, το Lite-On BD-Rom αποτελεί μια πρώτης τάξεως αναβάθμιση που ανοίγει τις πόρτες στην υψηλή ευκρίνεια χωρίς να απαιτείται η αγορά ενός Blu-ray player που κοστίζει €500. Με αυτό τον τρόπο, η Lite-On φέρνει τον κόσμο τις υψηλής ευκρίνειας πιο κοντά από ποτέ, σε όλους.



Το DH-4O1S διαθέτει σύνδεση Serial ATA και θα διαβάσει δίσκους BD-R/RE/ROM/SL/DL σε μέγιστη ταχύτητα 4x. Συνοδεύεται με καλώδιο SATA & πρόγραμμα αναπαραγωγής Power DVD.



Η εταιρία Lite-On που ιδρύθηκε το 1975 είναι πλέον ανάμεσα στους 2 μεγαλύτερους κατασκευαστές Optical Disk Drives παγκοσμίως και η θέση της στην παγκόσμια αγορά ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την πρόσφατη κοινοπραξία της με την Philips.



Η ενδεικτική τιμή του DH-4O1S είναι €170 ευρώ περίπου, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



Χρώμα: Μαύρο

Τύπος: Εσωτερικό. Σύνδεση SATA

Buffer Protection: 8 MB

Μέσος Χρόνος Αναζήτησης Δεδομένων: 350ms

Ταχύτητα Ανάγνωσης CD: 32x

Ταχύτητα Ανάγνωσης DVD:12x.

Λοιπά Χαρακτηριστικά: BD ROM 4X



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εταιρία BSI και στο τηλέφωνο 210 6511826 ή στην ιστοσελίδα της Lite-On.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα