Μια βόλτα στη HoReCa έκανε τους επαγγελματίες να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον

Μια βόλτα στη HoReCa έκανε τους επαγγελματίες να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον

Λίγα λόγια για εκείνες τις τεχνολογίες που συναντήσαμε στο περίπτερο της εταιρείας Κωτσόβολος και μας έκαναν να ανυπομονούμε για το αύριο.

Αν σταθείς σε μία γωνιά σε κάποια HoReCa και χαζέψεις τους χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης να περιδιαβαίνουν τα περίπτερα της έκθεσης, θα αντικρίσεις ανθρώπους που θέλουν ένα και μόνο ένα πράγμα. Να ανακαλύψουν πώς θα κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα μέσα από τις λύσεις που τους προσφέρουν οι διάφορες εταιρείες.

Κι από τις συζητήσεις μας με επαγγελματίες του χώρου προέκυψε αυτή ακριβώς η ανάγκη. Να ανακαλύψουν τεχνολογίες και λύσεις που ταιριάζουν στη δική τους επιχείρηση, ώστε άμεσα να δουν αποτέλεσμα στη δουλειά τους και στην ικανοποίηση των πελατών τους.

www.dm-photo.gr DM PHOTO PHOTOGRAPHY


Τον περισσότερο χρόνο στην έκθεση τον αφιερώσαμε σε εκείνο το περίπτερο που κέρδιζε την προσοχή των περισσότερων επιχειρηματιών και επαγγελματιών που αναζητούσαν νέες τεχνολογίες για τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα εστιατόρια, τα καφέ και τις άλλες επιχειρήσεις εστίασης. Το περίπτερο της εταιρείας Κωτσόβολος, με το χαρακτηριστικό και πλέον αναγνωρίσιμο σήμα Κ2B.

Ποια ήταν η συζήτηση; Το business empowerment. Το πώς δηλαδή ένα brand σαν την Κωτσόβολος παρέχει εκείνες τις λύσεις για έναν χώρο HoReCa που θα κάνουν empower την αλλαγή και την ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησης αυτής. Η λέξη empower κρύβει τεράστια δύναμη μέσα της και ευτυχώς έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν σιγά σιγά οι επαγγελματίες. Κι αυτό γιατί είναι πολλές εκείνες οι επιχειρήσεις που νιώθουν ότι στέκουν μόνες στον ωκεανό της αγοράς ενώ το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρουν συνεργάτες που θα τις βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

Τι είδαμε στο περίπτερο του K2B – Business empowerment by Kotsovolos

Ξεναγηθήκαμε σε όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες και αυτό που αντιληφθήκαμε είναι πώς όσο και να έχει προχωρήσει η τεχνολογία και οι αυτοματοποιημένες λύσεις, πάντα υπάρχει το περιθώριο για κάτι περισσότερο, για κάτι που μπορεί να πάει κάθε επιχείρηση εστίασης ή ένα ξενοδοχείο ένα βήμα παραπέρα. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα που κάνουν upgrade στην εμπειρία του επισκέπτη.

Το σύστημα διαχείρισης ξενοδοχειακών τηλεοράσεων “HOTELTV 2 SERVE” είναι αυτό που σου προσφέρει το προσωποποιημένο περιεχόμενο στην τηλεόραση του δωματίου του ξενοδοχείου. Κάπως έτσι μπορείς να έχεις ό,τι χρειάζεσαι με το πάτημα ενός κουμπιού. Άλλωστε, με τις λύσεις Smart Room, τις έξυπνες συσκευές για τα δωμάτια του ξενοδοχείου, μπορείς να διαχειρίζεσαι τα πάντα από κινητό ή tablet για μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία διαμονής.

Μία ακόμη λύση που προσφέρει το brand είναι το σύστημα διασφάλισης της ποιότητας του αέρα AIR 2 BREATHE”. Το εν λόγω σύστημα επιτρέπει να διατηρείται η ατμόσφαιρα στους χώρους επίσκεψης των πελατών καθαρή. Για μια επιχείρηση που επιθυμεί να προωθήσει τα προϊόντα της, η ψηφιακή σήμανση “SIGNAGE 2 DISPLAY”, μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου οθονών, είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που χρειάζεται. Αυτό όμως που ήταν από τα αγαπημένα μας ανάμεσα σε όσα είδαμε, είναι κάτι φαινομενικά απλό, αλλά στην πραγματικότητα πολύ χρήσιμο για τις επιχειρήσεις. Οι ηλεκτρονικές ετικέτες “E-LABELS 2 INFORM” αποτελούν ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και προβολής πληροφοριών για τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση, προκειμένου κάθε αλλαγή (για παράδειγμα σε μία τιμή) να γίνεται εύκολα και γρήγορα και κυρίως ψηφιακά. Αυτό είναι και το ζητούμενο.

Το σύστημα αυτόματης παραγγελιοληψίας “ORDERS 2 AUTOMATE” που βελτιώνει την αγοραστική εμπειρία των πελατών, δημιουργώντας ένα νέο, ανεξάρτητο σημείο πώλησης σε μια επιχείρηση, η υπηρεσία καταμέτρησης επισκεψιμότητας για την καταγραφή του αριθμού των επισκεπτών της επιχείρησης σας, καθώς και η υπηρεσία Διαχείρισης Μουσικής “SOUND 2 IMPRESS” με τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής χωρίς δικαιώματα καθώς και στοχευμένων διαφημιστικών μηνυμάτων στην επιχείρησή είναι μερικές ακόμη λύσεις που κάνουν empower την αλλαγή και την ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησης.

Με λίγα λόγια, η επιχείρηση του μέλλοντος είναι πιο κοντά απ’ όσο φανταζόμαστε. Και περνάει από το K2B – Business empowerment by Kotsovolos.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το b2b.kotsovolos.gr

Ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B: 210 28 99 800

Δείτε εδώ το βίντεο του K2B στη HoReCa:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα