Moto Z: Η επιστροφή της Motorola στην Ελλάδα με smartphone – ελβετικό σουγιά

Moto Z: Η επιστροφή της Motorola στην Ελλάδα με smartphone – ελβετικό σουγιά

Αν ήσασταν φανατικός των κινητών της Motorola έχετε κάθε λόγο να ενθουσιαστείτε από την επιστροφή της ολοκαίνουργιας οικογένειας της από την Lenovo

Εάν υπάρχει ένα brand που έγινε συνώνυμο με τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας αυτό δεν είναι άλλο από αυτό της Motorola. Είναι σχεδόν ακατόρθωτο μέσα στις δεκαετίες που πέρασαν να μην έχεις πιάσει στα χέρια σου μία συσκευή της. Στην πορεία όμως κάπου «χάθηκε η μπάλα» και μαζί με αυτή και η Motorola. Που βρίσκεται σήμερα;

Σε καλά χέρια, και συγκεκριμένα σε αυτά της Lenovo, που αν δεν ξέρεις τι εστί Lenovo απλά να σου επισημάνουμε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο κατασκευαστή υπολογιστών στον κόσμο (σ.σ. είχε εξαγοράσει τον τομέα των PC της IBM πριν από 11 χρόνια) και τον τρίτο μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητών στον κόσμο. 

Το news247 βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Σαν Φρανσίσκο για να παρακολουθήσει το Tech World της Lenovo για το 2016 όπου παρουσίασε όλα τα νέα της «καλούδια» καθώς και αυτά που έχει στα σκαριά. Πριν μιλήσουμε για το νέο πρωτοποριακό Moto Z, αξίζει να μιλήσουμε για μία τεχνολογία που πρώτη θα εφαρμόσει στα κινητά Lenovo απο φέτος το καλοκαίρι και που αναμένεται να αλλάξει τον χάρτη στην κινητή τηλεφωνία πολύ σύντομα. 

Πρόκειται για την τρισδιάστατη κάμερα με την οποία είναι εξοπλισμένες οι συσκευές PHAB2 – αναμένονται και αυτές στην Ελλάδα από Σεπτέμβριο με τις τιμές να εκτιμούνται σε 199 ευρώ για το PHAB2, σε 299 ευρώ για το PHAB2 plus και 499 ευρώ για το PHAB2 pro – η οποία δίνει πρωτόγνωρες δυνατότητες στο κινητό τόσο σε επίπεδο εμπειριών καθώς παντρεύει την εικονική πραγματικότητα με την … πραγματικότητα (π.χ. επίσκεψη σε μουσείο ή 3D game μέσα στο σπίτι σας) όσο και σε επίπεδο «εργαλείων». Για παράδειγμα γίνεται παιχνιδάκι η μέτρηση οποιασδήποτε επιφάνειας ενώ αναμένεται να γίνει το αντικείμενο φετίχ όσων ασχολούνται με την διακόσμηση σπιτιών καθώς προσφέρει την δυνατότητα να δεις πως μπορείς να διαμορφώσεις και να «ντύσεις» έναν χώρο σε δευτερόλεπτα. 

Πίσω όμως στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της Motorola μέσω της σειράς Moto Ζ. Τι πρωτοποριακό φέρνει; Την δυνατότητα να μετατρέψεις ένα πολύ λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό smartphone – μεταξύ των άλλων – σε μηχανή προβολής ή ένα ηχοσύστημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες σε ένα πάρτυ. Πως το γίνεται αυτό; Με τα Μoto Mod που έρχονται και εφάπτονται – με μαγνήτες – στο πίσω μέρος της συσκευής μετατρέποντας το κινητό σε ένα τεχνολογικό ελβετικό σουγιά.

Τα πρώτα Moto Mod που έχουν κάνει την εμφάνιση τους είναι το ηχείο της JBL, ο προτζέκτορας που μπορεί να προβάλει μία εικόνα ή μια ταινία σε άνοιγμα έως και 70 ίντσες, μια μπαταρία που δίνει επιπλέον ζωή 22 ωρών στο κινητό και αρκετά «ντυσίματα» που έχουν φτιάξει για το Moto Z διάσημοι συνεργαζόμενοι οίκοι όπως Kate Spade New York, Tumi και Incipio. 

Ένα άλλο στοιχείο που κάνει μοναδικό το Moto Z είναι η νέα «νυχτερίδα» απεχθάνεται τον «ιστό της αράχνης» και έτσι θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ σκληρά για να δείτε έναν τέτοιο στην QuadHD 5,5 ιντσών οθόνη του. Με απλά λόγια το Moto Z δηλώνει – σχεδόν -άθραυστο.

…ΚΑΙ ΛΙΓΗ LENOVO ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα