Multirama ΝΒ ΗΤ Χ-press Book

Multirama ΝΒ ΗΤ Χ-press Book

Η Multirama λάνσαρε πρόσφατα το απόλυτο μικρό laptop της αγοράς, το ΝΒ ΗΤ Χ-press Book σε ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων της.

Η Multirama λάνσαρε πρόσφατα το απόλυτο μικρό laptop της αγοράς, το ΝΒ ΗΤ Χ-press Book σε ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων της. Για πρώτη φορά, η Multirama εισάγει στην αγορά ένα ιδιαίτερα κομψό και εύχρηστο laptop για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τα πλεονεκτήματα ενός ιδιαίτερα μικρού φορητού σε μια συμφέρουσα οικονομική λύση.



Το νέο έξυπνο μικρό ξεχωρίζει γιατί προσφέρει τα προνόμια ενός mini notebook και τις δυνατότητες ενός “δυνατού” laptop σε μια συσκευή που έχει βάρος μόλις 1 κιλό.



Σχεδιασμένο σε πρότυπα κομψής αισθητικής, το ΝΒ ΗΤ Χ-press Book, διαθέτει σκληρό δίσκο των 160 GB, τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία του, την ‘μεγαλύτερη’ μικρή οθόνη 10 ιντσών, και τον επεξεργαστή Intel Atom χρονισμένο στα 1.6GHz.



Οι χρήστες του ΗΤ Χ-press Book, μέσω της δυνατότητας σύνδεσης του σε ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο, μπορούν να περιηγηθούν στο internet οποιαδήποτε στιγμή, να δουν τα email τους και εκτός γραφείου, να αποθηκεύσουν δεδομένα μεγάλης χωρητικότητας και να απολαύσουν εν κινήσει τις δυνατότητες του πιο μικρού και ταυτόχρονα έξυπνου note book της αγοράς.



Το mini notebook έρχεται εξοπλισμένο με λειτουργικό σύστημα Microsoft (Windows XP Home ), διαθέτει τεχνολογία Βluetooth καθώς και ενσωματωμένη web camera.



Το ΝΒ διατίθεται στην τιμή των 399 Ευρώ.









Τεχνικά χαρακτηριστικά




Επεξεργαστής: Intel Atom 1,6 GHz


Μνήμη cache: 512 KB L2 Cache


Μνήμη RAM: 1 GB (installed) / 3 GB (max) – DDR II SDRAM – 667 MHz


Μονάδα ανάγνωσης καρτών μνήμης: 3 in 1


Σκληρός δίσκος: 160 GB – Serial ATA-150


Ενσωματωμένος ελεγκτής γραφικών: Intel 945GSE


Δίκτυο: Κάρτα δικτύου – Ethernet, 10/100


Κάρτα ασύρματης διασύνδεσης δικτύου: Intel Wireless WiFi Link


Μπαταρία: Ιόντων λιθίου


Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows XP Home Edition


Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 26.0 εκ. x 21,8 εκ. x 31.5 εκ.


Βάρος: 1,0 κιλό


Εγγύηση κατασκευαστή: Εγγύηση 3 ετών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα