Νέα, κόκκινη έκδοση των iPhone 7, αφιερωμένη στον αγώνα κατά του AIDS

Νέα, κόκκινη έκδοση των iPhone 7, αφιερωμένη στον αγώνα κατά του AIDS

Είναι η πρώτη φορά που στην ειδική σειρά προϊόντων της Apple, για την ενίσχυση των προσπαθειών αντιμετώπισης της νόσου, εντάσσεται το iPhone

Του Παναγιώτη Μαρκίδη

Η Apple ανακοίνωσε μια νέα (χρωματικά) έκδοση των iPhone 7 και 7 Plus. Τα κατακόκκινα μοντέλα ανήκουν στην ειδική σειρά συσκευών, εφαρμογών και περιεχομένου μέσω των οποίων η εταιρεία ενισχύει επί μια δεκαετία τις προσπάθειες του οργανισμού Red για την αντιμετώπιση του AIDS.

Μέχρι σήμερα, από την πώληση των κόκκινων προϊόντων της Apple, περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια έχουν διατεθεί στην παροχή ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε ασθενείς, σε διαγνωστικούς ελέγχους, εκστρατείες πρόληψης και ενημέρωσης. Είναι η πρώτη φορά που στη σειρά εντάσσεται το iPhone.

Στη διάρκεια συνεργασίας της με τον οργανισμό, η Apple έχει κυκλοφορήσει αρκετές κόκκινες συσκευές και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εκδόσεων των iPod Nano, iPod shuffle και iPod touch, του Sport Band για το Apple Watch, των ακουστικών Beats Solo 2 και Solo 3 On-Ear, του Pill+ φορητού ηχείου, διαφόρων iPad Smart Cover και θηκών για iPhone, όπως και μια Smart Battery θήκη για το iPhone 7.

Πριν από δέκα χρόνια 1.200 παιδιά φορείς του HIV γεννιόντουσαν καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, οι προσπάθειες εστιάζονται στην εξάλειψη μετάδοσης του ιού HIV από τις εγκύους στα αγέννητα μωρά τους, με στόχο από το 2020 να μην γεννιέται ούτε ένα παιδί όντας ήδη φορέας του ιού. Το έργο του οργανισμού Red επικεντρώνεται στην Υποσαχάρια Αφρική, όπου ζουν τα δύο-τρίτα των φορέων του HIV παγκοσμίως.

Τα κόκκινα iPhone 7 και 7 Plus θα κυκλοφορήσουν σε 40 αγορές σε όλον τον κόσμο από το τέλος Μαρτίου, σε χωρητικότητες των 128 Gb και 256 Gb.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα