Νέες έξυπνες συσκευές για κατοικίδια

Νέες έξυπνες συσκευές για κατοικίδια

Οι καλύτερες νέες εφευρέσεις για τα ζώα. Ηλεκτρονικά κολάρα για σκύλους και ηλιακές συσκευές για γάτες

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος ενός ιδιοκτήτη σκύλου; Οτι το αγαπημένο του κατοικίδιο μπορεί να χαθεί. Αμερικανικές εταιρείες όμως κατασκεύασαν ειδικά ηλεκτρονικά κολάρα (όπως το ηλεκτρονικό βραχιόλι που φορούν οι κρατούμενοι) χάρις στα οποία όχι μόνο μπορεί να ελέγχεται η ακτίνα στην οποία κάνει βόλτα ο σκύλος αλλά και αν το τετράποδο ασκείται όσο πρέπει.

Τα κολάρα   – υπάρχουν δύο διαφορετικές μάρκες τα whistle ή τα Tagg-  κοστίζουν γύρω στα 100 δολάρια και κάθε μήνα υπάρχει μια συνδρομή για τις υπηρεσίες εντοπισμού.

Αν βαριέστε να παίξετε με την γάτα σας, ένα νέο παιχνίδι θα σας λύσει τα χέρια. Πρόκειται για το Solar Chaser που τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια. Είναι μια μικρή συσκευή που την κολλάει κανείς με βεντούζες σε παράθυρο εκτεθειμένο στο ηλιακό φως. Όσο πέφτουν πάνω τις οι αχτίνες τόσο ένα ειδικό ραβδί που συνδέει ένα σκοινί με ένα μπαλάκι κουνιέται συνεχώς, προκαλώντας την προσοχή της γάτας.

 

Και τι γίνεται αν έχει κανείς περισσότερες από μια γάτες και τσακώνονται για το ποιος θα φάει όλη την τροφή; Το Gatefeeder είναι μια ειδική συσκευή που επιτρέπει την πρόσβαση στις κροκέτες μόνο στο ζώο που φορά ένα ειδικό κολάρο.

Μόλις το ζώο πλησιάσει την συσκευή υπάρχει ειδική αναγνώριση και του επιτρέπει να βάλει το κεφάλι του μέσα στο κουτί για να φάει. Λειτουργεί με μπαταρίες και μπορεί να αποθηκεύσει φαγητό για πέντε ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα