Νέες φωτογραφικές μηχανές Canon

Νέες φωτογραφικές μηχανές Canon

Τα δύο μοντέλα της Canon είναι εξοπλισμένα με πληθώρα έξυπνων και φιλικών προς το χρήστη χαρακτηριστικών, και καθιστούν τη φωτογράφηση πιο απολαυστ...

Τα δύο μοντέλα της Canon είναι εξοπλισμένα με πληθώρα έξυπνων και φιλικών προς το χρήστη χαρακτηριστικών, και καθιστούν τη φωτογράφηση πιο απολαυστική από ποτέ, διευκολύνοντας τους χρήστες να επιτύχουν εκπληκτικές λήψεις με ελάχιστη προσπάθεια.Οι δύο μηχανές διαθέτουν νέο, λεπτό και ελαφρύ σώμα, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση με μια γκάμα έξυπνων τεχνολογιών. Η PowerShot A3100 IS είναι διαθέσιμη σε μπλε, κόκκινο και ασημί, ενώ η PowerShot A3000 IS διατίθεται σε ασημί χρώμα με μαύρο φινίρισμα. Τα νέα μοντέλα διαδέχονται το μοντέλο PowerShot A1100 IS.



Η PowerShot A3100 IS διαθέτει αισθητήρα εικόνας 12.1 Megapixel, ενώ η PowerShot A3000 IS προσφέρει ανάλυση 10.0 Megapixel. Οι δύο μηχανές είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή DIGIC III, φακό με οπτικό ζουμ 4x και ενσωματωμένο οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας, για τη δημιουργία ζωντανών εικόνων. Η φωτεινή LCD οθόνη 6,7 εκ. (2.7″) υψηλής ανάλυσης προσφέρει ευκρίνεια κατά την προβολή, επιτρέποντας στους χρήστες να καδράρουν και να εξετάζουν τις εικόνες με καθαρότητα.

Η Έξυπνη Αυτόματη Κατάσταση με Τεχνολογία Ανίχνευσης Σκηνής αναγνωρίζει έως 18 διαφορετικές σκηνές και εφαρμόζει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις που απαιτούνται για τη λήψη της καλύτερης εικόνας.



Η Έξυπνη Αυτόματη κατάσταση περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία i-Contrast, η οποία αναλύει τις εικόνες για την επίτευξη της ιδανικής εστίασης, φωτίζοντας και αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες στα σκοτεινότερα τμήματα χωρίς υπερέκθεση των σωστά εκτεθειμένων περιοχών. Επιπλέον, η Εύκολη Κατάσταση της Canon προσφέρει εξαιρετικά απλές ρυθμίσεις για αρχάριους χρήστες, απενεργοποιώντας τα περισσότερα πλήκτρα και αφαιρώντας τα εικονίδια από την οθόνη για λήψη εικόνων με απλό και εύκολο χειρισμό.



Η λειτουργία Έξυπνη Έκθεση με Φλας βελτιώνει τον φωτισμό του περιβάλλοντος σε κάθε λήψη, ρυθμίζοντας έξυπνα την έκθεση φλας ώστε να ταιριάζει με το θέμα και τις συνθήκες λήψης. Η ισχύς του φλας ελέγχεται επίσης στη φωτογράφηση macro, αποτρέποντας την υπερέκθεση και διατηρώντας τις λεπτομέρειες της εικόνας κατά τη φωτογράφηση θεμάτων από πολύ κοντινή απόσταση.



Η Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων επιτρέπει την εύκολη φωτογράφηση προσώπων, εντοπίζοντας τα πρόσωπα στο κάδρο και παρέχοντας τη σωστή έκθεση και εστίαση. Η λειτουργία Επιλογής & Παρακολούθησης Προσώπων επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν προτεραιότητα σε ένα πρόσωπο από τα πολυάριθμα πρόσωπα μιας ομάδας εάν απαιτείται, ενώ η λειτουργία Διόρθωσης του Φαινομένου “Κόκκινων Ματιών” αναγνωρίζει και διορθώνει το κόκκινο χρώμα στα μάτια των θεμάτων. Η έξυπνη λειτουργία Χρονόμετρο για Πρόσωπα επιτρέπει στο φωτογράφο να λάβει μέρος σε ομαδικές φωτογραφίες, καθώς προβαίνει στη λήψη μόνο μετά από την είσοδο ενός επιπλέον ατόμου στο κάδρο.



Η νέα κατάσταση Χαμηλού Φωτισμού προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε ιδιαίτερες συνθήκες φωτισμού, με ανάλυση 2.0 Megapixel. Η νέα κατάσταση Πολύ Έντονα Χρώματα ζωντανεύει τα θέματα. Οι μηχανές διαθέτουν επίσης τη νέα κατάσταση Εφέ Πόστερ, η οποία μειώνει το πλήθος των χρωμάτων για τη δημιουργία εικόνων με εμφάνιση παλιάς αφίσας.



Η PowerShot A3100 IS διευκολύνει την πλοήγηση στα μενού με τη λειτουργία Υποδείξεων στην οθόνη, η οποία παρέχει απλές επεξηγήσεις των λειτουργιών της μηχανής για ευχρηστία.



Οι PowerShot A3100 IS και PowerShot A3000 IS επιτρέπουν τη λήψη βίντεο ανάλυσης VGA με ήχο. Τα δύο μοντέλα συνοδεύονται από ολοκληρωμένα πακέτα εφαρμογών λογισμικού, στις οποίες περιλαμβάνεται μια ενσωματωμένη λειτουργία αποστολής υλικού στο YouTube, για εύκολη και γρήγορη ηλεκτρονική διακίνηση των βίντεο.



Για πρώτη φορά σε μοντέλα της σειράς PowerShot A, οι δύο φωτογραφικές μηχανές διαθέτουν συστοιχίες μπαταριών Ιόντων λιθίου. Οι δύο μηχανές είναι επίσης συμβατές με κάρτες αποθήκευσης SDHC και SDXC, προσφέροντας έως 2TB (μόνο για τις κάρτες SDXC) μνήμης, η οποία μπορεί να μεταφερθεί παντού.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα