Nέο Playstation Portable

Nέο Playstation Portable

Η Sony ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει ένα νέο PSP με την ονομασία PSP-3000, μία φορητή συσκευή ψυχαγωγίας με εξελιγμένη LCD οθόνη, η οποία αν...

Η Sony ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει ένα νέο PSP με την ονομασία PSP-3000, μία φορητή συσκευή ψυχαγωγίας με εξελιγμένη LCD οθόνη, η οποία αναδεικνύει περαιτέρω την ιδιαίτερα δημοφιλή, υψηλής ανάλυσης οθόνη του PSP. Προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο αντίθεσης (contrast), τον καλύτερο χρόνο απόκρισης, και το ευρύτερο δυνατό χρωματικό φάσμα χρώματος για LCD οθόνη φορητής συσκευής, το νέο PSP μπορεί να απεικονίσει ταινίες και φωτογραφίες με περισσότερο φυσικά και ζωντανά χρώματα στην υψηλής ανάλυσης, 4,3 ιντσών οθόνη. Η νέα LCD οθόνη διαθέτει αντι-ανακλαστική τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την καθαρότερη απεικόνιση σε καλά φωτισμένα δωμάτια, ή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.








Το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν με ευκολία παιχνίδια που απαιτούν μικρόφωνο, το Skype, καθώς και άλλα εργαλεία επικοινωνίας.



Διευρύνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες ψυχαγωγίας του, η έξοδος video έχει επεκταθεί, ώστε να προβάλει και αναλογικό σήμα (interlace format), γεγονός που θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν το παιχνίδι και σε τηλεοράσεις που δεν υποστηρίζουν προοδευτική σάρωση, με τη χρήση διαφορετικών καλωδίων ( Το υπάρχον “slim and light” PSP προσφέρει τη δυνατότητα προβολής μόνο σε τηλεοράσεις προοδευτικής σάρωσης).



Το Playstation Portable κερδίζει μεγάλη αποδοχή από ένα ευρύ φάσμα χρηστών παγκοσμίως μέσω της σειράς τίτλων που υποστηρίζει καθώς και της εισαγωγής χρωματικών παραλλαγών και διαδικτυακών υπηρεσιών. Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Ιαπωνίας, της Ασίας, της Βορείου Αμερικής και της Ευρώπης από τον Οκτώβριο του 2008.




Τεχνικά Χαρακτηριστικά








Υποστηριζόμενοι Codec (από Memory Stick)





Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα