Νέοι τίτλοι και αξεσουάρ για το Wii

Νέοι τίτλοι και αξεσουάρ για το Wii

Η Nintendo αποκαλύπτει ένα πλήθος επερχομένων τίτλων και αξεσουάρ για το Wii.

Η Nintendo αποκαλύπτει ένα πλήθος επερχομένων τίτλων και αξεσουάρ για το Wii.Τα νέα παιχνίδια για το Nintendo Wii συνεχίζουν να θέτουν νέα standards για την διασκέδαση και την περιπέτεια, την ώρα που προσελκύουν νέους παίκτες στον ολοένα και μεγαλύτερο κόσμο του Wii. Η Nintendo ανακοίνωσε τις νέες κυκλοφορίες για το Wii στην E3 Media & Business Summit στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.



Μετρώντας και τους προς download τίτλους της Virtual Console, το Wii ήδη διαθέτει πάνω από 150 παιχνίδια. Μέχρι το τέλος του χρόνου, ο αριθμός αυτός θα σκαρφαλώσει έως τα περίπου 350. Το ΜΕΝ 24 σας παρουσιάζει τι θα προσφέρει το Wii μέχρι και τις αρχές του 2008




Γυμναστείτε με το Wii Fit



Το ενεργό πλέον φαινόμενο που ξεκίνησε από το Wii Sports τώρα επεκτείνεται σε όλο σας το σώμα χάρη στο ευαίσθητο στην πίεση Wii Balance Board (το όνομα δεν είναι το τελικό), που έρχεται σε πακέτο με το με το Wii Fit. Το εν λόγω περιφερειακό χρησιμοποιείται για ένα πλήθος διασκεδαστικών και δυναμικών δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνουν αεροβική, yoga, ασκήσεις μυών και παιχνίδια.



Πολλές από τις δραστηριότητες αυτές παρέχουν μια «βασική» εξάσκηση, μια δημοφιλή μέθοδο άσκησης που δίνει έμφαση σε αργές, ελεγχόμενες κινήσεις. Τα μέλη της οικογένειας θα διασκεδάσουν μιλώντας μεταξύ τους και συγκρίνοντας τα αποτελέσματα και την πρόοδό τους σε ένα νέο κανάλι στο Wii Menu.



Δείτε το ενημερωτικό trailer στο βίντεο που ακολουθεί.









Mario Kart Wii



Η νέα έκδοση του Mario Kart, που αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2008, διαθέτει νέα οχήματα και αφήνει τους παίκτες είτε αυτοί είναι κοντά είτε μακριά να συναγωνιστούν χρησιμοποιώντας την Nintendo Wi-Fi Connection, την ασύρματη υπηρεσία gaming της Nintendo.



Το Mario Kart κυκλοφορεί μαζί με το Wii Wheel (το όνομα δεν είναι το τελικό), ένα τιμόνι που προσαρμόζεται πάνω του το Wii Remote και φέρνει νέο χειρισμό και προκλήσεις για τους βετεράνους gamers, ενώ ταυτόχρονα καθιστά εύκολη την πρόσβαση στους νεώτερους.



Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσίαση του Mario Kart και του Wii Wheel στην έκθεση Ε3.









Super Mario Galaxy



Το τελευταίο αριστούργημα από τον θρυλικό σχεδιαστή videogames Shigeru Miyamoto φέρνει χαμόγελο στο πρόσωπο όποιου παίζει. Μέχρι τώρα, κανένα παιχνίδι δεν έχει προσεγγίσει την αυθεντική διασκέδαση και της αίσθηση του υπέροχου δέους που είχε δώσει το επαναστατικό Super Mario 64.



Χρησιμοποιώντας τα Wii Remote και Nunchuk, οι παίκτες ελέγχουν τον εικονικό ήρωα Mario μέσα από μια σειρά πλανήτες, κάθε ένας από τους οποίους έχει την δική του βαρύτητα, χαοτικές προκλήσεις και ενισχυτικές δυνάμεις. Το παιχνίδι θα ομορφύνει την οθόνη σας με την ζωντάνια της καλλιτεχνικής τους λεπτομέρειας και στην πορεία μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια ενός δεύτερου παίκτη για να σας κάνει πιο εύκολη την ζωή σας. Κυκλοφορεί το τελευταίο τρίμηνο του 2007.



Δείτε το trailer του Super Mario Galaxy στο παρακάτω βίντεο









Super Smash Bros: Brawl



Η γνωστή σειρά της Nintendo παραμένει ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς. Ο προκάτοχός του έγινε το No. 1 των πωλήσεων όλων των εποχών στην προηγούμενη κονσόλα της Nintendo. Το Super Smash Bros. Brawl ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο με νέους χαρακτήρες, νέες κινήσεις και νέες αρένες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το στην Αμερική στις 3 Δεκεμβρίου.



Δείτε το trailer του Super Smash Bros: Brawl









Wii Zapper



Το νέο αυτό αξεσουάρ συνδυάζει την ακρίβεια των Wii Remote και Nunchuk σε ένα σύνολο για νέες εμπειρίες στα first-person shooters και τα παιχνίδια με στόχευση. Οι παίκτες θα μπορούν αν ακούσουν τους ήχους της μάχης μέσω του ηχείο του Wii Remote όταν αυτό προσαρμοστεί πάνω στο Wii Zapper.



Φτάνει στα ράφια των καταστημάτων αργότερα μέσα στη χρονιά, σε πακέτο με λογισμικό που θα έχει αναπτυχθεί από την Nintendo και θα δείχνει τις πολλαπλές του χρήσεις. Το Wii Zapper θα χρησιμοποιείται επίσης από πολλά παιχνίδια third-party games, όπως το Resident Evil: Umbrella Chronicles από την Capcom, το Ghost Squad από την Sega και το Medal of Honor από την Electronic Arts.



Αποκτήστε μια πρώτη επαφή με το νέο αξεσουάρ της Nintendo στο βίντεο που ακολουθεί.









Check Mii Out Channel

Με κυκλοφορία μέσα στο 2007, το δωρεάν αυτό κανάλι βασίζεται στο τεράστιο φαινόμενο των κατόχων Wii που δημιουργούν αστείες καρικατούρες, δικές τους, των φίλων τους ή και διασήμων. Τα δύο κύρια συστατικά του δωρεάν αυτού καναλιού περιλαμβάνουν μια περιοχή όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν τα Mii που έχουν δημιουργήσει για να επιτρέψουν στους άλλους να ψηφίσουν για τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και ένα στοιχείο συναγωνισμού που αφήνει τους χρήστες να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους για να δημιουργήσουν όσο των δυνατών πιο κοντινή ομοιότητα ατόμων ή άλλων θεμάτων που θα υποδεικνύονται από την Nintendo.



Δείτε το διαφημιστικό trailer του νέου καναλιού στο παρακάτω βίντεο








Το Check Mii Out Channel έρχεται να προστεθεί στα κανάλια της στο Wii Menu, που περιλαμβάνουν τα, the Everybody Votes Channel και Forecast Channel, μεταξύ άλλων.




Metroid Prime 3: Corruption



Το τελευταίο αυτό κεφάλαιο της τριλογίας Metroid Prime εισάγει απαράμιλλο χειρισμό πρώτου προσώπου επιτρέποντας στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν το Wii Remote ως κανόνι χειρός για μια αίσθηση πλήρους ενσωμάτωσης μες στο παιχνίδι. Η ηρωίδα Samus ταξιδεύει ανάμεσα στους πλανήτες για να σταματήσει τη νέμεσή της, την Dark Samus, από το να τους διαφθείρει. Στο μεταξύ η Samus πολεμά τα Phazon που εξαπλώνονται στο σώμα της ενώ της δίνουν απίστευτές δυνάμεις. Κυκλοφορεί 26 Οκτωβρίου.









Ακόμα Περισσότερα



Άλλοι τίτλοι της Nintendo που κυκλοφορούν φέτος για το Wii περιλαμβάνουν τα Donkey Kong Barrel Blast, Battalion Wars 2, Endless Ocean και Fire Emblem. Δείτε τα trailer των νέων αυτών τίτλων στα βίντεο που ακολουθούν.



Donkey Kong Barrel Blast – trailer








Battalion Wars 2- trailer








Endless Ocean- trailer








Fire Emblem- trailer









Υποστήριξη από Third-Party



Οι εταιρίες έκδοσης third-party τρέχουν για να προλάβουν ποια θα διαθέσει τις περισσότερες πηγές πίσω από το Wii. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, περίπου 100 νέοι τίτλοι Wii θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων. Η EA φέρνει τα Boogie και EA Playground, όπως και online δράση με Madden NFL και FIFA Soccer.



Οι Mario και Sonic εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο τίτλο της Sega Mario & Sonic at the Olympic Games, ενώ η Sega δείχνει ονειρικά εναέρια ακροβατικά με το NiGHTS Journey of Dreams.



Η Activision τζαμάρει με το Guitar Hero III: Legends of Rock,








η Namco Bandai βάζει το σπαθί στα χέρια των παικτών με το SoulCalibur Legends,








η Disney Interactive εκδίδει το High School Musical: Sing It!, η Square Enix φέρνει το Dragon Quest Swords στις αρχές του 2008 . Δείτε το trailer του Dragon Quest Swords στο ακόλουθο βίντεο.








και αυτά δεν είναι παρά μόνο μια μικρή γεύση των όσων θα ακολουθήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα