Nintendo Switch: Η πρωτοποριακή κονσόλα gaming έρχεται

Nintendo Switch: Η πρωτοποριακή κονσόλα gaming έρχεται

Η ιαπωνική εταιρία παρουσιάζει τη νέα της πρόταση στον κόσμο του gaming και εμείς προ παραγγέλνουμε το πρωτοποριακό Nintendo Switch που μπορεί να μας συντροφεύσει παντού

Παραδοσιακό gaming. Παντού. Γνώρισε το Nintendo Switch, την νέα, επαναστατική κονσόλα της Nintendo που συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ σου με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών. Με το Nintendo Switch, μπορείς να απολαύσεις τίτλους κάθε είδους που σημάδεψαν το gaming και την Nintendo ανά τα χρόνια, σε όλη την «τηλεοπτική» τους δόξα από τον καναπέ σου, με το χειριστήριό σου.

Το Nintendo Switch θα βρίσκεται εκεί έξω από τις 03 Μαρτίου, όμως εσείς μπορείτε να προπαραγγείλετε τη δική σας κονσόλα από σήμερα.

 

Όταν χρειαστεί να απομακρυνθείς από τον χώρο, το χειριστήριο διασπάται και ενώνεται με την κονσόλα, η οποία διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης, για να συνεχίσεις το ίδιο ακριβώς παιχνίδι που μόλις άφησες, οπουδήποτε!

 

Το επόμενο βήμα για το gaming, ονομάζεται Nintendo Switch, και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Σχεδιασμένο για τηλεόραση…

Παραδοσιακό gaming σε τηλεόραση, με όλη την δύναμη, ευκολία χειρισμού και τα εντυπωσιακά γραφικά που αυτό απαιτεί. Τίτλοι όπως The Legend of Zelda: Breath of the Wild, The Elder Scrolls V: Skyrim και Mario Kart, μεταξύ πολλών άλλων, κάνουν τέλεια χρήση της τηλεόρασής σου. Απόλαυσέ τα με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, αυτό του χειριστηρίου με δύο αναλογικούς μοχλούς που έχει (αποδεδειγμένα) «θρέψει» γενιές επί γενεών gamers!

Προπώληση από σήμερα με 338,99€ ή 14,12€ και 24 άτοκες δόσεις

…και για τον δρόμο!

Επαναστατικός σχεδιασμός που επιτρέπει στα κομμάτια του χειριστηρίου να αποσπώνται ώστε να συνδεθούν με την κονσόλα, η οποία έτσι μετατρέπεται σε μια βολική, πανίσχυρη φορητή κονσόλα! Συνέχισε λοιπόν το παιχνίδι σου οπουδήποτε κι αν πας, μετατρέποντας την κονσόλα στην οποία προ ολίγου απολάμβανες το παιχνίδι σου στην τηλεόραση, σε μια εντελώς φορητή κονσόλα με τον ακριβώς ίδιο χειρισμό που έχεις συνηθίσει!

Με εντυπωσιακή γκάμα τίτλων

Απόλαυσε τίτλους όπως Mario Kart, Super Mario World, NBA 2K και The Elder Scrolls, μεταξύ άλλων, με κορυφαία οπτικοακουστική ποιότητα, είτε στο σαλόνι σου, είτε στον δρόμο! Το Nintendo Switch είναι η απόλυτη υβριδική κονσόλα που σου δίνει επιλογές, δίχως να σου αφαιρεί άλλες. Παίξε τίτλους κάθε είδους στην τηλεόρασή σου, κι έπειτα στην οθόνη της κονσόλας οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, με την μεταφορά από και προς την τηλεόραση να είναι τόσο απλή κι εύκολη όσο το να κουμπώνεις το χειριστήριο στα πλαϊνά μέρη της κονσόλας!

Οι τρεις τίτλοι που διατίθενται σε προπώληση

 

Το 1-2 Switch είναι ένα πακέτο γεμάτο ανατρεπτικές, πρωτόγνωρες εμπειρίες για έως και δύο παίκτες — ιδανικό για να γνωρίσεις τον καινοτόμο κόσμο του Nintendo Switch! Δοκίμασε αμέτρητα mini-games, έχοντας την ευκαιρία να αναμετρηθείς με τον φίλο σου σαν καουμπόηδες στο Quick Draw, να εκπαιδευτείτε ως σαμουράι στο Samurai Training, να παίξετε πινγκ πονγκ, να χορέψετε, να ανοίξετε χρηματοκιβώτια, ακόμη και να… αρμέξετε αγελάδες!

Χάρις στην μοναδική σύνθεση του Nintendo Switch, μπορείς να απολαμβάνεις τα παιχνίδια του 1-2 Switch οπουδήποτε και με τεράστια ευκολία, καθώς τα δύο Joy-Cons της γίνονται ένα χειριστήριο για έκαστο παίκτη, ενώ μπορείς να παίξεις ακόμη και μακριά από την τηλεόρασή σου έχοντας το παιχνίδι στην οθόνη του Nintendo Switch!

Ξέχνα όσα ξέρεις για τα παιχνίδια The Legend of Zelda, διότι το The Legend of Zelda: Breath of the Wild ξαναγράφει τους κανόνες της θρυλικής σειράς. Με πρωτόγνωρη ελευθερία και αίσθηση μεγαλοπρέπειας, μπαίνεις για ακόμη μια φορά στον ρόλο του Link, με την δυνατότητα να εξερευνήσεις την Hyrule με τον δικό σου ρυθμό και τρόπο. Περισσότερα από 100 Shrines of Trials βρίσκονται σκορπισμένα στον κόσμο, και για να τα ανακαλύψεις όλα, θα πρέπει να σκαρφαλώσεις σε βουνοκορφές και πύργους, να περπατήσεις σε αχανή δάση, και να φτάσεις έως εκεί που βλέπει το μάτι σου.

Γρίφοι και δύσκολες μάχες σε περιμένουν σε κάθε γωνιά της όμορφης Hyrule, κι ο εξοπλισμός που αποκτάς από τα Shrines of Trials είναι ύψιστης σημασίας, όμως συγκεντρώνοντας υλικά από εχθρούς, ζώα ή και τη φύση, μπορείς να δημιουργήσεις νέες στολές, όπλα και εργαλεία για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις: παγωμένα περιβάλλοντα απαιτούν ζεστό ρουχισμό, ενώ ορισμένα ρούχα μπορούν να σε κάνουν αθόρυβο ώστε να γλυτώνεις ευκολότερα από μάχες. Ετοιμάσου για μια ολοκαίνουρια εμπειρία The Legend of Zelda!

 

Η Limited Edition περιλαμβάνει τα εξής:

  • Το παιχνίδι The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • Soundtrack CD με 24 επιλεγμένα τραγούδια από το παιχνίδι
  • Άγαλμα του Master Sword, καρφωμένου σε πέτρα
  • Ένα μεγάλο, συλλεκτικό κουτί για να φυλάς όλα τα παραπάνω!

Η επιστροφή της… κασέτας!

Με την χρήση cartridges αντί οπτικού δίσκου, η ταχύτητα προσπέλασης είναι εμφανώς ανώτερη και η διάρκεια ζωής των καρτών ακόμη μεγαλύτερη — όπως ακριβώς γίνεται και με τις φορητές κονσόλες της Nintendo, οι οποίες χρησιμοποιούν παρόμοιου τύπου cartridges. Ετοιμάσου για μοντέρνο gaming με ένα… άρωμα retro!

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ:

 
Αποκτήστε το με χρωματιστά αποσπώμενα χειριστήρια στο Joyn Con me 339€ ή 28,25€ σε 12 άτοκες δόσεις

*Τα χρωματιστά χειριστήρια δεν πωλούνται σε διαφορετική τιμή

Τα αξεσουάρ της νέας κονσόλας

Πέραν των βασικών αξεσουάρ, δηλαδή της κονσόλας και του deck για να προβάλει στην τηλεόραση, το νέο Nintendo Switch έρχεται με μια σειρά από αξεσουάρ που θα απογειώσουν το παιχνίδι:

 

 

To Nintendo Switch Pro-Controller είναι ένα premium προϊόν με premium λαβές και ένα ημι-διαφανές περίβλημα. Έχει τα ίδια κουμπιά, όπως το Nintendo Switch σε φορητή λειτουργία, και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί πιο εύκολα από ό, τι οι ελεγκτές Joy-Con! Η κύρια διαφορά των controllers είναι ότι ενώ οι έλεγχοι κατεύθυνσης στα Joy-Con (L) αποτελούνται από διαφορετικά κουμπιά, το Pro Controller έχει ένα ενιαίο + Control Pad, παρόμοιο με τα προηγούμενα συστήματα.

 

Τα επαναστατικά χειριστήρια Joy-Cons του Nintendo Switch, λειτουργούν ασύρματα και αυτόνομα. Με το Nintendo Switch Charging Grip, μπορείς ταυτόχρονα να παίζεις και να φορτίζεις τα Joy-Cons, έχοντάς τα σε μορφή παραδοσιακού χειριστηρίου!

 

Για να μην μείνεις χωρίς μπαταρία όπου κι αν είσαι, το Nintendo Switch AC Adapter είναι η λύση! Ο επίσημος φορτιστής της Nintendo θα φορτίσει το Nintendo Switch σου, ώστε να παίζεις ακατάπαυστα ακόμη κι όταν είσαι μακριά από το dock του και την τηλεόρασή σου.

* Η κονσόλα περιέχει ήδη έναν φορτιστή.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα