Nokia C5: Ώρα για Facebook και chat

Nokia C5: Ώρα για Facebook και chat

Το πιο απλό τηλέφωνο είναι κοινωνικό: Μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, email και facebook – chat σε ένα smartphone που μοιάζει.. με τηλέφωνο

Το πιο απλό τηλέφωνο είναι κοινωνικό: Μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, email και facebook – chat σε ένα smartphone που μοιάζει.. με τηλέφωνοΤο νέο smartphone της Nokia βασίζεται στο γνωστό λειτουργικό Symbian OS και κόντρα στη μόδα των smartphones διαθέτει φυσικό αριθμητικό πληκτρολόγιο ενώ η σχεδίαση του είναι τύπου bar.



Το C5 σου δίνει άμεση πρόσβαση στα κοιωνικά δίκτυα Facebook και MySpace ενώ υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών μηνυμάτων όπως Hotmail και Gmail. Επιπλέον, το chat γίνεται πιο εύκολα από ποτέ με Google Talk και Live Messenger.








Η σύνδεση στο διαδίκτυο γίενται μέσω HSPA ενώ για την αποθήκευση των αρχείων υπάρχουν 2GB χώρου σε εξωτερική κάρτα microSD, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και 16GB.



Σε ότι αφορά τα multimedia, η κάμερα είναι στα 3,2 Mp με autofocus, ενώ το C5 διαθέτει στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM και στάνταρ υποδοχή ακουστικών 3,5mm audio jack.







NokiaC5


Ανέβηκε από ifon242. – Bίντεο από τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.



Και επειδή οι λειτουργίες GPS είναι πλέον σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας υπάρχει ενσωματωμένος δέκτης GPS με A-GPS ενώ η εφαρμογή Ovi Maps 3.0 παρέχεται με δωρεάν οδηγίες πλοήγησης.



Το Nokia C5 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τετράμηνο του έτους στην τιμή των €135 (χωρίς Φ.Π.Α. ή άλλες πρόσθετες χρεώσεις).







NokiaC5 presentation


Ανέβηκε από ifon242. – Ανακαλύψτε περισσότερα επιστημονικά βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα