Nokia N78

Nokia N78

Η Nokia παρουσίασε το Nokia N78, έναν υπολογιστή πολυμέσων που συνδυάζει μουσική, πλοήγηση και φωτογραφία με όλα τα πλεονεκτήματα της φορητότητας.

Η Nokia παρουσίασε το Nokia N78, έναν υπολογιστή πολυμέσων που συνδυάζει μουσική, πλοήγηση και φωτογραφία με όλα τα πλεονεκτήματα της φορητότητας.Το Nokia N78 είναι σχεδιασμένο για να αξιοποιεί τις νέες εφαρμογές των υπηρεσιών Nokia , συμπεριλαμβανομένων και των Nokia Music Store, Nokia Maps και Share on Ovi – μία νέα διαδικτυακή υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στους κατόχους να μοιράζονται τα προσωπικά τους αρχεία. Το Nokia N78 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2ο τρίμηνο του 2008.








Το Nokia N78 συνδυάζει μεγάλη σειρά από τεχνολογίες, όπως ενσωματωμένο A-GPS, με δωρεάν χάρτες Nokia, WLAN και γρήγορη 3G ταχύτητα σύνδεσης HSPDA, κάμερα 3.2 megapixel με οπτικούς φακούς Carl Zeiss και υποστήριξη για κάρτα μνήμης MicroSD χωρητικότητας, διαθέσιμη μέχρι και 8 GB, για να μπορείτε να αποθηκεύετε αγαπημένη μουσική και αρχεία. Οι καινοτομίες του Nokia N78 είναι η αναγραφή στοιχείων τοποθεσίας σε κάθε φωτογραφία και ένας ενσωματωμένος FM πομπός που επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής σε οποιοδήποτε FM ραδιόφωνο, είτε στο αυτοκίνητο είτε στο σπίτι.










Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N78 πραγματικά ανταποκρίνεται στην υπόσχεση της σειράς Nseries να συνδυάζει κινητές εμπειρίες πολυμέσων με τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Ενδυναμώνει τους ανθρώπους στην εξερεύνηση των επιθυμιών τους, στην ψυχαγωγία με την αγαπημένη τους μουσική και στην ανταλλαγή των εμπειριών τους, και προορίζεται για να συνεχίσει τη σειρά των ισορροπημένων υπολογιστών
πολυμέσων Nseries, όπως το δημοφιλές Nokia N73. Αναζητήστε, φωτογραφίστε, καταγράψτε συντεταγμένες και μοιραστείτε Εκμεταλλευτείτε το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης A-GPS και την κάμερα των 3.2 megapixel, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N78 παρουσιάζει την όλο και περισσότερο γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή της «καταγραφής τοποθεσίας» σε μία συσκευή Nokia.



Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N78 αυτόματα καταγράφει την τοποθεσία ( με συντεταγμένες) σε μία εικόνα, καθιστώντας δυνατή την εμφάνιση της τοποθεσίας στο χάρτη της συσκευής ή στο διαδίκτυο. Με την υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο μέσω WLAN ή HSDPA, το «ανέβασμα» φωτογραφιών και βίντεο στις κοινότητες όπως το Share on Ovi, Flickr ή το YouTube αποτελεί υπόθεση ενός πλήκτρου. Η μουσική παραμένει το κύριο χαρακτηριστικό του Nokia N78 όπως και των υπολογιστών πολυμέσων της σειράς Nseries. Ο υπολογιστής πολυμέσων εκτός από την εσωτερική μνήμη των 8GB, τα εσωτερικά μεγάφωνα και την υποστήριξη των ακουστικών 3.5mm, διαθέτει και διαδικτυακό ραδιόφωνο προσφέροντας πρόσβαση σε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλον τον κόσμο.



Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, καθορίζοντας την μετάβαση και ανάπτυξη της σύγκλισης στο χώρο του Internet και των Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia παράγει μία ευρεία σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης παρέχει μία πλήρη σειρά παρελκόμενων και ψηφιακών λύσεων αλλά και υπηρεσιών για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα